E-Sigara Sağlığa Zararlı Mıdır?

Elektronik sigarayı haftada 1 2 defa kullanamk hasar bırakır mı

• Oy kullanan toplam üye
    29
Reaksiyon skoru
140
0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz

0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
Başlığı düzeltin.

Kullanma.Bende vardı ciğerlerim hırıldıyor ayrıcada kalp çarpıntısı yapıyordu dolapta şu an boş duruyor bence hiç bulaşma

satın adlım ilk gün kullanmayı bırakayım mı
Kullanma dostum bende var dediğim gibi kalp çarpıntısı yapıyor,ciğerlerinde nem su buharı biriktirip hırıltı yapıyor emin ol çok zararlı

satın adlım ilk gün kullanmayı bırakayım mı
bırak derim zaten sigaradan daha fazla para harcatıyor coildir falan zaten yasak üstüne şuan zararsız gibi dursada baya zararlı hiç bulaşma derim

bildiğim kadarıyla e sigara normalinden daha zararlı

Evet zarari var elektronik olmasi onu güvenli kılmıyor malesef

Elektronik sigara normal sigaradan daha zararlı. Ayrıca patlama riski var. Satıştan niye kaldırıldı sanıyorsunuz kaç kişinin bu yüzden yüzünde patladı suratları deforme oldu insanların. Kullanma illa içeceksen düz sigara iç Marlboro falan iç kaliteli zehir.

Elektronik sigara normal sigaradan daha zararlı. Ayrıca patlama riski var. Satıştan niye kaldırıldı sanıyorsunuz kaç kişinin bu yüzden yüzünde patladı suratları deforme oldu insanların. Kullanma illa içeceksen düz sigara iç Marlboro falan iç kaliteli zehir.
Evet zarari var elektronik olmasi onu güvenli kılmıyor malesef
bildiğim kadarıyla e sigara normalinden daha zararlı
ciğerlerde nem hariç zarar verir mi ve nargile olarak kullansam haftada 1 2 kere kullansam kalıcı hasar bırakır mı yine

Geri