serhatemin
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
Başlığı düzeltin.0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
Elektronik sigara normal sigaranın aksine su buharı da içerdiği için uzun süreli kullanımda ciğerlerde nemlenmeye sebep oluyordu.
satın adlım ilk gün kullanmayı bırakayım mıKullanma.Bende vardı ciğerlerim hırıldıyor ayrıcada kalp çarpıntısı yapıyordu dolapta şu an boş duruyor bence hiç bulaşma
Kullanma dostum bende var dediğim gibi kalp çarpıntısı yapıyor,ciğerlerinde nem su buharı biriktirip hırıltı yapıyor emin ol çok zararlısatın adlım ilk gün kullanmayı bırakayım mı
bırak derim zaten sigaradan daha fazla para harcatıyor coildir falan zaten yasak üstüne şuan zararsız gibi dursada baya zararlı hiç bulaşma derimsatın adlım ilk gün kullanmayı bırakayım mı
Evet zarari var elektronik olmasi onu güvenli kılmıyor malesef0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
Elektronik sigara normal sigaradan daha zararlı. Ayrıca patlama riski var. Satıştan niye kaldırıldı sanıyorsunuz kaç kişinin bu yüzden yüzünde patladı suratları deforme oldu insanların. Kullanma illa içeceksen düz sigara iç Marlboro falan iç kaliteli zehir.
Evet zarari var elektronik olmasi onu güvenli kılmıyor malesef
ciğerlerde nem hariç zarar verir mi ve nargile olarak kullansam haftada 1 2 kere kullansam kalıcı hasar bırakır mı yinebildiğim kadarıyla e sigara normalinden daha zararlı
Aşırı kullanımda su topluyor gibi bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumElektronik sigara normal sigaranın aksine su buharı da içerdiği için uzun süreli kullanımda ciğerlerde nemlenmeye sebep oluyordu.