Arama sonuçları: *

1. G

Your device ran into a problem and needs to restart

ara ara bu hatayı alıyorum laptop kullanıyorum 2 yıl olmadı ilk defa başıma geliyor mibnidump dosyasını koydum ben anlamıyorum ama yardımcı olabilecek var mı https://dosya.co/6exd3ik9b76u/021026-17078-01.dmp.html İndir 021026 17078 dmp
  2. G

Çözüldü✓ Your device ran into a problem and needs to restart

bilgisayar kendi kendine restart atıyor ve bu hatayı veriyor minidump dosyasını bıraktım anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi dosya büyük olduğundan dosya tc ile koydum https://dosya.co/6exd3ik9b76u/021026-17078-01.dmp.html
  3. G

Valorantta hwıd ban nedir

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynayabilirmiyim
  4. G

Çözüldü✓ Valorantta hwıd ban nedir

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynayabilirmiyim
  5. G

Valoranttan işlemci ban yer mi

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynarmıyım
  6. G

Valorantta işlemci banı var mı

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo oynayabilirmiyim
  7. G

2000tl bandında mouse önerir misiniz?

mouse arıyorum attack shark modeli iyi midir hangi modeli iyidir ya da öneriniz var mı
  8. G

Çözüldü✓ Kasama sıvı soğutmaa sığarmı

ilk defa sıvı soğutma alacağım gözle baktığımda sığmaz gibi duruyor ama sığar mı acaba ya da anakartı biraz aşşağıya takmam mümkün mü tam bilmiyorum
  9. G

Corsair Carbide Spec Delta kasaya sıvı soğutma sığar mı

ilk defa sıvı soğutma alacağım gözle baktığımda sığmaz gibi duruyor ama sığar mı acaba ya da anakartı biraz aşşağıya takmam mümkün mü tam bilmiyorum
  10. G

Çözüldü✓ Kargoyla işlemciyi nasıl gönderirim

işlemcimi satıcam işlemcinin kutusu yok bu işlemciyi nasıl kargolayabilirim pinlerine zarar gelmemesi için
  11. G

Çözüldü✓ Ryzen 7 5700G mi yoksa Ryzen 5 5600x mi

bende ryzen 7 5700g var ekran kartım 3060ti ryzen 7 5700g yi satıp r5 5600x e geçmek mantıklımı yoksa uğraşmayayım mı bir fark yok mu
  12. G

Çözüldü✓ 3060 ti karta R7 5700G mi R5 5600x mi

ekran kartım yoktu ve R7 5700g kullanıyordum şimdi 3060 ti aldım sizce eski işlemcimi satıp yerine r5 5600x alsam bir fark olur mu yoksa gerek yok mu
  13. G

Çözüldü✓ Asus B450M-K II 5600x işlemci takmak için anakart update gerekir mi

anakartımın sürümünün ssini koydum kendim bulamadım r5 5600x bu işlemciyi taksam direk çalışır mı yoksa anakarta updateye ihtiyaç var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
  14. G

Kasanın önündeki paneli nasıl değiştiririm

Fotoğrafını koydum demek istediğim bendeki tam mesh değil bunu satın alabiliyormuyum böyle bir şey varmı çıkıyor bendeki mesela bunu nerden bulabilirim satın almak için
  15. G

Ryzen 7 5700g vs ryzen 5 5600 ya da ryzen 5 5600x

ekran karım 3060 tş ve bende işlemci ryzen 7 5700g var sizce bu belirttiğim diğer işlemcilerden birine geçeyimmi geçme fırsatım olduda değermi?
  16. G

Ryzen 7 5700g 3060ti ekran kartı ryzen 5 5700 e geçmelimiyim

Ryzen 7 5700g işlemcim var ve 3060ti ekran kartı aldım şuan memnunum ama elime ryzen 5 5600 e geçme fırsatı var sizce geçmelimiyim performans artışı olurmu
  17. G

Sistemin sıvaklığı ve darboğaz konusunda yardımcı olabilecek var mı

3060tş ekran kartı ryzen7 5700g işlemci işlemci sıcaklığı 83 derece sizce bir sıkıntı var mı
  18. G

Ekran kartı garantisini nasıl öğrenirim msi 3060ti

penta.com a seri no girdiğimde kart çıkıyor ama garantisi yazmıyor ama garantisi var 2022 6. ayda alındı
  19. G

Bilgisayar ekran kartını oyunlarda yüzde 50 kullanıyor

3060 ti yeni ekran kartı aldım işlemcim ryzen 7 5700g oyunlarda mesela gta5 ekran kartını 70 de falan kullanıyor bu normalmi yoksa bunun 99 falan mı olması gerek
  20. G

Termal macun değiştirmeme rağmen işlemci boşta iken 63 derecede çalışıyor

Sizce bu sıkıtı bir durummu acilen kule tipi almalı mıyım?
Geri