Arama sonuçları: *

• Users: vectorland
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Yaz tatilinde öğrenci olarak nasıl iş bulacam 3 aylık almıyorlarsa?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve önümüzdeki yaz tatilinde işe girmeyi planlıyorum ama çoğu işveren bırak 1-2 ayı, 3 ay için iş vermiyormuş. Ben şu an mezun senemdeyim ve istediğim bölüm yoğun programlı bir bölüm olacak muhtemelen yani yaz tatili dışında bir vakit çalışmam imkansız...
  2. V

Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda yazdığı gibi, Böyle bir şey mümkün mü? Ailem modemi sahibi onlar olduğu için benim girdiğim siteleri falan bildiklerini iddia ettiler. Evin İpsini de biliyoruz dediler. Mümkün ise bilgilerimi nasıl gizlerim? Maalesef özel hayatım yok aile evinde. Modemim turk...
  3. V

Sizce dogru gidiyor muyum?

Merhaba arkadaslar, ben 17 yasinda, 180cm, 99kg bir erkegim ve spora yeni basladim ve duzenlice gidiyorum(yag oranim %25 gibi hatali hesaplamadiysam) Buradaki hocadan bir program aldim ve 1ay kullanmami istedi ama ben pek deneyimli olmadigim icin bu konularda bana verilen bu programin ne kadar...
  4. V

Sapik olarak nitelendirilmekten korkuyorum

Merhaba arkadaşlar, ben 17 yasinds bir erkegim ama kizlar hakkinda boyle bir problemim var, bir kizla gozle gelince, ya bu kiz beni sapik zannedip bagirir ya da dedidoku cikartirsa, diye korkuyorum. Bunun sebebi ortaokulda bazi kizlarin beni zorbalamasi olabilir diye dusunuyorum(lisede bir...
  5. V

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

Merhaba arkadaslar, ben bir kac gun once bir fitness salonuna yazildim, yazilmadan once de seker, cips tarzi gidalari tamamen kesmistim (1 haftadir yemiyorum) ki yapacagim spor bosa gitmesin ama benim kafama takilan bir kac soru var ve deneyimli herhangi biri cevaplarsa sevinirim. 17...
  6. V

Kizlarla iliski deneyimi olmus beyler, bana tavsiye verebilir misiniz acaba?

Merhaba arkadaslar, ben 17 yasinda bir erkegim ve liseden bu sene mezun oldum ama lisede hic kiz arkadasim ya da seks odakli bir iliskim olmadi ve bu konulara bu vakitlerde daha fazla onem vermeye basladim, benim kadinlar hakkinda deneyimi olan, abi dedigim insanlardan tavsiye almistim etrafimda...
Geri