Arama sonuçları: *

• Users: ArchEnemy*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Oyun için uzun süre götürecek pc önerisi lütfen.

Arkadaşlar tamamen oyun odaklı bilgisayar önerilerinizi alırım. Ekran kartı Nvidia Cpu Amd tercihimdir. Ayrıca taksit ile almayı düşünüyorum varsa gözünüze takılan bir sistem şimdiden teşekkür ederim, ben forumdan bunu gördüm daha iyisi varsa tabii ki bekliyorum...
  2. A

Oyun için bilgisayar tavsiyesi alınır...

Güncel olarak sistemler çok pahalı farkındayım fakat ilettiğim bütçeye en azından 4-5 sene kadar götürecek bir sistem öneriniz var mıdır? C# - c++ tarzı yazılım ögeleri için lazım ama daha çok oyun oynanacaktır.
  3. A

10k bütçem var klavye istiyorum, önerilere açığım

Arkadaşlar klavye ihtiyacım var -Kablosuz -Sessiz -Numpad olsun, ekranı olsun(şart değil), multimedya tuşları olsun -Oyunlarda tepkime süresi az olsun gaming klavye lazım. Bu kriterlere göre bulabildiğim en iyi seçenek bu klavye fakat farklı öneriniz var ise alırım, klavyeyi kullanan ve ya...
  4. A

Kablosuz ortalama ve ya ortalama üstü klavye önerisi alınır.

Selam arkadaşlar, bütçem dahilinde -Kablosuz -Mümkünse sıvılara karşı dayanıklı - Çok ses çıkarmayan bir klavye istiyorum, istekler biraz fazla gelebilir hepsinin olması şart değil tabii ki olursa iyi olur gibi düşünebilirsiniz. Eli aşırı terleyen biri olarak klavye bir süre sonra çok...
  5. A

50-60k autocad ve oyun laptop

Selamlar, başlıkta da belirtildiği üzere öncelik Autocad olmak üzere gaming bir laptop arıyorum güncel oyunları da oynayabileceğim bir şey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bütçe: 63e kadar zorlamayı denerim İhtiyaç : Öncelik Autocad sonrasında güncel oyun vs oynama.
  6. A

Oyun ve Cad kullanımı için laptop önerisi

Bütçe 50k maks %60 oyun %40 basit tasarım işleri için laptop lazım. Önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden. 1744220245 Kısacası bir gaming laptop istiyorum diyebiliriz.
  7. A

Hangi sistem tercih edilmeli

1. sistem bu fakat ekran kartı 2.el temiz Ryzen 5 7600x Kulet Tipi Soğutucu GIGABYTE B650M-S2H DDR5 HDMI DP PCIe 16X v4.0 AM5 mATX palit gamerock rtx 3080 10gb 384bit Apacer Panther 16B (1x16GB) 6000MHz CL38 DDR5 Gaming Ram WD 500GB Green SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1500MB) ATX...
  8. A

Dostlar selam pc tavsiyesi rica edeceğim gaming

Çok bütçem yok maalesef ama oynadığım oyunlarda genel olarak üst düzey oyunlar olmayacak valo, lol arada böyle medium ayarlarda da olsa hikayeli oyunlar oyundatsın kafi benim için Bütçe 35k bu bütçeye monitor ekipmanda dahil -Monitor özellikle 27 inch curved istiyorum -Sistem ilettiğim üzere...
  9. A

35k sistem önerisi her şey dahil.

Dostlar 35kya mouse monitor klavye dahil sistem lazım, mouse klavye monitor için 5 ksını düşsek 30k ya bir sistem lazım bana sadece oyun oynanacak. 2-3 sene sorunsuz götürse yeter önerilerinize açığım. Teşekkürler şimdiden.
  10. A

Laptop için soğutucu almak istiyorum öneriler nelerdir.

Başlıkta belirttiğim üzere laptopa soğutucu stand alacağım asus tuf gaming a15 fa507nv-lp023 model laptop mevcut elimde aslında eski sayılmaz fakat soğutması bana yetersiz gibi geliyor ne olur ne olmaz faydalı olacağını düşündüğüm için almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu buna ulaştım fikri...
  11. A

Bütçe 55k nvidia ekran kartlı pc önerisi

55 kya nvidia ekran kartlı pc önerisi alınır şimdiden teşekkür ederim.
  12. A

50k sistem öneri toplamada olur.

Ekran kartı nvidia olmalı genellikle oyun için kullanılacaktır. Bütçe 52-53k ya cıkar. Teşekkürler tavsiyeler için şimdiden.
  13. A

40-45k nvidia ekran kartı gaming pc önerisi

Bütçe 45kya kadar çıkabilir dostlar pc önerisi alınır ekran kartı nvidia olmalı önerilerden https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu epey aklıma yattı fakat farklı tavsiyesi olan var ise alırım. Yanına 5-6kya monitör önerisi de alınır bu arada.
  14. A

40-45k nvidia ekran kartı gaming pc önerisi

Bütçe 45kya kadar çıkabilir dostlar pc önerisi alınır ekran kartı nvidia olmalı önerilerden https://www.gaming.gen.tr/urun/559007/pc-hocasi-gg11-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu epey aklıma yattı fakat farklı tavsiyesi...
  15. A

40-45 k sistem önerisi nvidia ekran kartı.

Çoğunlukla gaming için kullanılacak ilettiğim fiyatta bilgisayar önerisi alınır. bütçe 45kya kadar dayanacaktır maksimum. 1740602795 Yok mudur öneri 2 gündür :(
  16. A

Arkadaşlar selamlar kasa psu sıvı soğutma önerisi rica ediyorum

Sistemim bu şekildedir 7k bütçe vardır elimde sıvı soğutma kasa ve psu önerisi istiyorum bütçe kısıtlı gelirse kasa ve sıvı soğutma değişmesi yeterli olacaktır benim için ( sıvı soğutma rgb olması zorunlu güzel gözükmesini istiyorum açıkçası)
  17. A

Sistem tavsiyesi alınır gaming amaçlı

Bütçe 40k önerilerinizi bekliyorum masaüstü sistem. Gamegarajda ki taksitli sistemlerden güzel bir çıkarsa güzel olabilir taksit işime gelir.
  18. A

Dostlar selam tavsiye rica edeceğim.

Şimdi, öncelikle net bir bütçem yok, aylık bir maaşım var. Böylece maaşımdan 5-10-15 bin gibi kırpmalar yapıp sistemi güncellemek istiyorum. Sizce hangi parçadan başlamalıyım ve nasıl devam etmeliyim? Ekran kartını eğer satabilirsem, ki yakın zamanda zor gözüküyor, 5080 falan'a geçeceğim. Ancak...
  19. A

Selam dostlar 1300₺ gamepad önerisi alınır.

Bütçe başlıkta ki gibidir bugün sipariş edilmesi gerekiyor kolun. 1300₺ ye önerebileceğiniz güzel kol var mıdır ? https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-logitech-f710-kablosuz-pc-fiyati,421564.html ben bunu bulabildim bir fakat nasıldır bilgim yok. 1739036574 Eklemeyi unuttum Bilgisayarda...
  20. A

5000₺ kablosuz kulaklık önerisi

Başlıkta ki şekildedir ricam dostlar. Hem oyun için hem de telefona bağlayıp günlük kullanımda müzik dinleyecebileceğim bir wireless kulaklık arıyorum. Önerilere açığım. Telefona bağlanıyor olması ilk şartım değil tabii ki olursa güzel olur gibisinden onun dışında fps oyuncusuyum sesi koklatacak...
Geri