Arkadaşlar tamamen oyun odaklı bilgisayar önerilerinizi alırım. Ekran kartı Nvidia Cpu Amd tercihimdir. Ayrıca taksit ile almayı düşünüyorum varsa gözünüze...
Güncel olarak sistemler çok pahalı farkındayım fakat ilettiğim bütçeye en azından 4-5 sene kadar götürecek bir sistem öneriniz var mıdır?
C# - c++ tarzı...
Anladım hocam bu da mantıklıymış fakat yazılımsal olarakta destekliyor olması gerekiyor sanırım değil mi? yani rapid triggersız klavye alıp switchleri...
Fps oyuncusuyum bu hall effect rapid trigger tarzı dalgalardan dolayı biraz aşırıya kaçıyorum. Bir de bilindik marka tercih etmeyi düşünüyordum yazılım...
Arkadaşlar klavye ihtiyacım var
-Kablosuz
-Sessiz
-Numpad olsun, ekranı olsun(şart değil), multimedya tuşları olsun
-Oyunlarda tepkime süresi az olsun...
https://www.hepsiburada.com/aula-f108-pro-ekranli-mekanik-klavye-reaper-switch-rgb-hot-swap-8000mah-makrolu-oyuncu-klavyesi-mavi-pm-HBC00009MHBBL şöyle bir...
hocam hangisini tercih etmeliyim sizce bir grafik verilmiş fakat tam anlayamadım mevzusunu. Bir de rapid trigger ve snaptap olarak iletmişsiniz fakat...
Tamamdır hocam teşekkür ederim bir göz atayım bakalım, klavyeden pek anlamıyorum o yüzden markalar yabancı gelince insan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor.
Bu markayı hiç duymadım hocam, gaming performansı nedir fps oyunlarda vs? ve multimedya tuşu yok sanırım onun yerine ekran gözüküyor ne işe yarıyor tam...
Selam arkadaşlar, bütçem dahilinde
-Kablosuz
-Mümkünse sıvılara karşı dayanıklı
- Çok ses çıkarmayan bir klavye istiyorum, istekler biraz fazla gelebilir...