Arama sonuçları: *

1. Z

Pc Rastegele Kendini Resetliyor

yakın zamanda arkadaşımdan ikinci el bir pc aldım işlemcisi ryzen 5 5600 ekran kartı arızalıydı değiştirdim ve 9060 xt 16gb ekran kartı aldım lakin yeni ekran kartını takmadan dahi eski bir rx 580 8gb ile kullanıyordum o zaman bile bilgisayar genellikle yük altında rastsgele saat aralıklarıyla...
  2. Z

X-Power 650w Psu Ryzen 5 5600 9060 XT 16 GB Yeterli mi?

Arkadaşimdan 2. El sistem aldım işlemcisi ryzen 5 5600 ekran kartı olarak 9060 xt 16gb alacağım yeterli olur mu bu psu sorun çıkartır mı? Psu : x-power series psu 650w
  3. Z

Ekran Kartı ve İşlemci Besleyici Pin Kabloları Farklı mı

Sorunum basitçe şu şekilde ikinci el bir pc topladım ve güç kaynağından gelen işlemci ve ekran kartı besleyici kabloları aynı sanırık ikisinde de 8 pin var ve ikiside hem ekran kartına hemde anakarta işlemci soket yerine uyuyor sistem çalışıyor fakat nadir olarak 1-2 defa kendine reset atıyor
  4. Z

Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

Arkadaşımdan ikinci el bir sistem aldım ve asus tuf gaming b450m pro s olan ana kartında 4. ram slotunun tutucu mandalı kırılmış ve yok ramler 1. ve 3. slotta takılı bir sorun teşkil eder mi?
  5. Z

Amd Ryzen 5 5600 Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşımdan 2. El bir kasa alacağım içerisinde sadece ekran kartı eksik ve işlemcisi ryzen 5 5600 9060xt dual veya pulse 16gb versiyonlarını düşünüyorum fakat bazı forumlarda darboğaz yaptığı söyleniyor bu işlerden fazla anlamadığım için sormak istedim tavsiye edeceğiniz bir ekran kartı var...
  6. Z

HyperX cloud 3 ses gidiyor

Daha 1 ay olmadı kulaklığı alalı ilk başlarda sorun yoktu lakin son 1 haftadır herhangi bir şey yaparken kulaklığın sesi gidiyor mikrofon çalışıyor fakat kulaklık sesi gidiyor bilgisayara usb ile bağlı çıkar tak yaptığım da ise düzeliyor bazen 5-6 saat yapmazken başka bir gün yapıyor bir bilgisi...
  7. Z

Sistemim için ekran kartı tavsiyesi

Merhaba hayırlı günler. 3-4 senelik bir toplama bilgisayarım var lakin güncel olarak oynadığım Steam PUBG de bile büyük şehirler veya fazla oyuncunun olduğu yerlerde FPS düşüşleri yaşıyorum ve çoğu oyunda da böyle ekran kartımın artık yetersiz olduğunu düşünüyorum ve sistemimin hangi ekran...
Geri