Arama sonuçları: *

• Users: rafa gomez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rafa gomez

Tshirte bu paralar verilir mi

Fiyat algım bozulmuş, bi tshirt alıcam bershkaya bakıyorum basic tshirtler 700-800 den başlıyor.Lcw falan bakıyorum kalıpları hoşuma gitmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz sizce verilir mi bu paralar
  2. rafa gomez

Kuveyt türk giriş yapamıyorum

Daha ilk girişi yapıcam ama giremiyorum, istenilen bilgileri giriyorum, sms onayı geliyor, giriyorum, tamama basıyorum sonra tekrar başa atıyor, benzer durumu yaşayan oldu mu
  3. rafa gomez

Kuveyt türk başvuru ne zaman onaylanır

Dün sabah kuveyt türkten hesap açtım. Görüntülü görüşme falan yaptım, orada başvurunuz onaylanınca şifre gelecek gibi bir şey dediler. Sitelerinde de başvurunuz 10 dakika içinde onaylanır yazıor. Benimki hala onaylanmadı hafta sonu olduğu için olabilir mi? Ve ya o 10 dakikada onaylanır dediği...
  4. rafa gomez

HAVİT PİŞMANLIKTIR..

Öncelikle herkese merhabalar, sizlerle havit kulaklık ile ilgili görüşlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istedim belki havit alacak arkadaşlara bir fikir olur. Yaklaşık 1,5 yıl önce h655bt pro modelini almıştım. O zamanlar fiyat performans için en iyi seçenek bu gibiydi. Kısa süreli kullanımda...
  5. rafa gomez

Pes 13 de otomatik emeklilik mi var

Bugün 3 yıllık kariyerimin sonuna geldim... Ben emekli olmayacaktım ama sezon sonunda oyun beni emekli etti. Böyle bir şey var mı yaş 38 olmuştu ama özellikler daha hepsi fulldu.
  6. rafa gomez

Redmi note 11 pro Nfc çalışmıyor

Öncelikle herkese merhabalar. Şuan kullandığım telefonu ikinci el almıştım ve aldığımdan beri nfc çalışmıyordu. Telefonu aldığım adamın nfc yi kullandığından şüpheliyim. Bu gün telefonun kapağını açtım ve üzerinde nfc yazan etiket gibi bi bir şey vardı. Sanırım bu nfc okumasını sağlayan nfc...
  7. rafa gomez

Bershka pantolon uzunlukları

Bershkadan pantolon bakıyorum.Bu pantolonların uzunlukları tüm bedenlerde aynı mı.Yazmamışlar beden tablosuna
  8. rafa gomez

Şarj aletinin içinden çıkan metal

Herkese selamun aleyküm öncelikle, şarj aletim şarj etmiyordu ben de içini açtım sonra içinden böyle bir şey çıktı. Herhangi bir işe yarıyor mu yoksa sadece ağırlık olsun diye mi konmuş? Devrenin üzerine yalıtkan bir plastiğe sarılı şekilde yapıştırmışlar. Şarj aletini xiaomi bayisinden almadım...
  9. rafa gomez

Galaxy watch 6 classic bağlantı sorunu

Öncelikle herkese merhabalar, galaxy watch 6 classic akıllı saatimde saat telefon bağlı olduğu hâlde bağlı değil diye gözüküyor ve ben bazı özellikleri kullanamıyorum. Ayrıca saatin uygulamasına girip bağlanıyorum daha sonra uygulamadan çıkıp tekrar girdiğim zaman bağlı değil diye gözüküyor...
  10. rafa gomez

Sahte tablet satan adam beni engelledi

Tiktok'da Abdullah abinin bahsettiği tabletlerden satan bi adam vardı. Bu tableti almayın içinde 14yıllık işlemci var dedim beni engelledi 😅
  11. rafa gomez

Bu fiyata Buds 3 pro

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-aksesuar-samsung-galaxy-buds-3-pro-1284877081/detay ürün kaçak mal galiba, öyle olunca ben pek anlayamıyorum. Seri numarasını paylaşmış ben de Samsung'un sitesinden ürün kaydı yerinden girdim ürünü kayıt etti o...
  12. rafa gomez

Küçük kardeşim için herhangi bir kodlama programı

Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar. 5 yaşında küçük bir kardeşim var(erkek). Çok fazla bilgisayar ve telefona bakıyor. Günde 5-6 saat vardır. Sabahları kreşe gidiyor ancak öğlen geldikten sonra sürekli telefon bilgisayar oynuyor. Bu yaşta bu kadar bakması iyi değil. En azından belki...
  13. rafa gomez

Nakışlı sweet shirt nereden yaptırabilirim

Bir tane sweat çok hoşuma gittim ama yurtdışında satılıyor. Oradan almak istesem 70 dolar gibi bir fiyat çıkıyor. Ben de kendim yaptırmak istedim. Ednars store diye bir yer buldum ama emin olamadım. Güvenilir mi veya sizin önerdiğiniz bir yer var mı
  14. rafa gomez

A2 ve B ehliyet ne kadar tutar

A2 ve B ehliyeti birlikte alcam ne kadar tutar. Aynı yerden alcağım için indirim yaparlar diye düşünüyorum. Isparta da yaşıyorum
  15. rafa gomez

Saatlerden anlıyanlar yardımcı olabilir mi

Bu saat orijinal midir almak istiyorum da ben tam emin olamadım
  16. rafa gomez

Romantik komedi önerisi

Romantik komedi önerisi lazım.Ama erkek asosyal ezik olmasın
  17. rafa gomez

Anime önerisi lazım.

Beyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
  18. rafa gomez

Pes hesabı durumu nedir

Hesabımın Google play bağı açık ama bağlı hesap kayıp Hesabın durumu ne oluyor Ölü bağ mı
  19. rafa gomez

RCmart dan alışveriş

RCmart dan alışveriş yapıcam. Total fiyat 21.60 dolar gözüküyor. Ödemeye geçince de fiyat aynı. Vergisi buna dahil mi? Gümrükten ek bi vergi alırlar mı? Ve gümrükten geçer mi ? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  20. rafa gomez

Bu iki araba aynı mı?

https://www.diecastturkey.com/on-satis-mini-gt-1/64-mazda-rx-7-lb-super-silhouette-liberty-walk-black-blister-paket-mgt00785-bl https://www.diecastturkey.com/on-satis-mini-gt-1/64-mazda-rx-7-lb-super-silhouette-liberty-walk-black-mgt00785 tek fark blister paket mi? Anlayan arkadaşlar yardımcı...
Geri