Arama sonuçları: *

• Users: Shooter41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shooter41

Steelseries Qck Heavy Large Mousepad 1379 TL

Merhaba, kendim de sipariş verdim, normal modeliyle neredeyse aynı fiyat bu kalın versiyon 6mm ihtiyacı olan değerlendirebilir. SteelSeries QcK Heavy Large 45x40cm boyutunda
  2. Shooter41

Steelseries Qck Den Sonra Alınabilecek Mouse Pad Tavsiye

Merhaba uzun yılladır steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Hyper beast edition olduğu için renginden artık sıkıldım geçiş yapmak istiyorum konfor olarak çok etkilenmeyeceğim mouse pad öneriniz hangisidir ? Klasse Blitz Speed Series Steelseries Qck Heavy Wraith Blade X Semi-Hard ATK X83...
  3. Shooter41

Hyperx Pulsefire Mat Gaming Mouse Pad 559 TL

45x40 ölçülerinde uygun fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir. https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-mat-45x40-l-gaming-mouse-pad-4z7x4aa-pm-HBC00004BNFMW
  4. Shooter41

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

Merhaba, uzun yıllardır SteelSeries Qck bu ürünü kullanmaktayım. Renginden ve biraz daha mousenin kolay hareket edebileceği mouse pad arıyorum. Kolumu koyduğumda yakma ve rahatsızlık vermeyecek siyah renk mouse pad öneriniz var mıdır? Hiç bulamazsam aynı ürünün siyah rengini alacağım. Bütçe 1500 TL
  5. Shooter41

Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 6489 TL

Güzel fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-pelta-beyaz-rgb-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1325838014.html
  6. Shooter41

Gravion Lunor Mk68 Vs Gravion Raxor 68 İkisi Arasında Hangisi ?

Arkadaşlar merhaba, ikisi arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Manyetik veya mekanik olması fark etmez benim için kalitesi ve tuş hissiyatı önemli sadece. Lunor MK68 Raxor 68
  7. Shooter41

1-2 Bin TL Arası Klavye Önerisi

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bütçe 1-2k arası önerinizi bekliyorum. Aranan kriterler; Tuşları ışık geçiren en önemlisi ve aydınlatması iyi Siyah renk , mekanik TKL %60,75 olabilir Kablo/kablosuz fark etmez Görseldeki klavye temsilidir bunu almayı düşündüm ama forumdakiler pek tavsiye...
  8. Shooter41

Monitörler Arasından Hangisini Önerirsiniz Acil Yardım Rica Ediyorum

Aşağıdaki monitörler arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum fiyat farkı fazla evet ama buna değer mutlaka bunu al derseniz TCL yi de alabilirim. Oynadığım oyunlar; Assetto Corsa, Iracing , Forza 6 , CSGO ( profesyonel değil ) Şuan ki monitörüm IPS glowdan memnun değilim ancal LG...
  9. Shooter41

Intel Arc B580 Ekran Kartı Tavsiye Eder Misiniz

Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemcim var şuan ki ekran kartım Rtx 2060. 1080p kullanıyorum ancak bir kaç ay içinde 2k monitöre geçeceğim bu sebeple aşağıdaki kartlardan hangisini önerirsiniz ? RX 6700 XT 12gb RTX 3060ti 8gb Intel Arc B580 Oynadığım oyunlar ; Forza 6 Assetto Corsa Evo CSGO ve PUBG...
  10. Shooter41

2 Bin TL Monitör Üç Seçenek Arasında Hangisi ?

Merhaba, 2K 27 inç monitör arayışı içerisindeyim, üç monitör arasında kaldım tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar genellikle Forza, Assetto , ETS, CSGO ,PUBG . Bütçe: 8-10k MSI MAG 274QPF E20 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 200 Hz LG UltraGear 27G610A-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 200 Hz...
  11. Shooter41

6k Bütçe ile Hangi Monitörü Tavsiye Edersiniz ?

Şu an ki monitör : Acer Nitro VG240YS 23,8" 165 Hz IPS 2 ms gtg 250 nit %99 sRGB Oynadığım oyunlar: CSGO-PUBG-FORZA-ASSETTO CORSA. Amaç : Oyunlarda pürüzsüz , daha akıcı bir görüntü almak. Profesyonel değilim gündelik oynuyorum. Sistem: Ryzen 5 5600 . RTX 3060 Bütçe 6k civarı başka...
  12. Shooter41

15 BİN TL BÜTÇE İLE İŞLEMCİ, ANAKART RAM TAVSİYE

Merhaba, RTX 2060 Intel i5 8400 16 GB RAM olan bir sisteme sahibim. İşlemci, anakart ve RAM kısmını revize etmek istiyorum. Aklımda Ryzen 5 veya Ryzen 7 işlemcilerinden orta yollu bir yükseltme yapmak gibi bir fikir var . Yani özetle 10-15 bin tl bütçe ile sistemi biraz güncellemek istiyorum...
  13. Shooter41

ARBG CPU SOĞUTUCU KABLOSU HK.

Herkese merhaba, kule tipi CPU soğutucu satın aldım, fana ait olan CPU kablosunu anakart CPU pin girişlerine taktım fan çalışıyor fakat, ışık için gerekli olan 3 pinli dişi ARGB kablosunu anakartım üzerinde takabileceğim 3 pinli erkek pin bulunmamaktadır. Anakartımda görsel -1 de bulunduğu gibi...
Geri