Evet kontrol
1788424212
XXL versiyonu da 1800 bandında normalde, Large de o fiyatlarda geziyor tercih meselesi ben aynı fiyat olsa da Large olanı alırdım...
psayada sahte qck kaynıyor, kumaşı dağıldı diyenler net sahte almıştır. artisan lethal gsr falan hepsini denedim. onlar daha iyi olsa da qck heavynin...
wraithin maouse padlerini hiç beğenmiyorum onda 1200 verene kadar bunu alırım hem heavy versiyonu kalın daha iyi , beğenmeme sebebim klassegear la aynı...
Fotoğraftaki mouse pad 8 yıldır kullanıyorum tiftiklenme gibi bir problem hiç yaşamadım. Sadece kenarlardan hafif kalkma var o da sol taraf. Ben renginden...
Merhaba, kendim de sipariş verdim, normal modeliyle neredeyse aynı fiyat bu kalın versiyon 6mm ihtiyacı olan değerlendirebilir.
SteelSeries QcK Heavy Large...
Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller...
Bi oyundan nefret etmek ne demek ya, insan açıkcası donanım foruımlarında bi tık daha yüksek farkındalık ve kültüre sahip kullanıcı profili bekliyor ama...