Shooter41 isimli üyenin son içerikleri

1. Shooter41

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

Teşekkürler ek olarak Desk Mat bu modeli alıp denedim ama kolumu aşırı rahatsız etti sürtme sırasında yanma oldu . Gönderdiğiniz wraith yüzeyi bundan çok daha farklıdır diye düşünüyorum ama yine de endişem var
  2. Shooter41

Mouse Pad Önerisi FPS İçin

Merhaba, uzun yıllardır SteelSeries Qck bu ürünü kullanmaktayım. Renginden ve biraz daha mousenin kolay hareket edebileceği mouse pad arıyorum. Kolumu koyduğumda yakma ve rahatsızlık vermeyecek siyah renk mouse pad öneriniz var mıdır? Hiç bulamazsam aynı ürünün siyah rengini alacağım. Bütçe 1500 TL
  3. Shooter41

Çözüldü✓ Klassegear Pro Mu, Porge mi? FPS Oyunları İçin Hangisini Önerirsiniz?

Hocam merhaba, https://wraithesports.com/products/wraith-studio-daydream-deskmat bu ürünü aldım geldi denedim ama hiç benlik değilmiş. Yaşadığım sorun şu; kolumu koyduğum kısımlarda yanma hissediyorum yüzeyi kolumu rahatsız ediyor sıcaklık ve sürtünme oluyor bu ürünü kullanamam. Aşağıdaki...
  4. Shooter41

Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Tekrar başladı sanırım
  5. Shooter41

Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Bende öyle sipariş verdim :D 1787314232 Arkadaşlar siparişi iptal etsem indirim kodunu tekrar kullanabilir miyim bir banka değişikliği yapacağım da ondan
  6. Shooter41

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Öncelikle bu denli detaylı yorumun için teşekkür ederim. Havitin iki modelinide daha önce araştırdım aslında her şey okey ama renklere bir türlü ısınamadım. Keycaps alıp değiştirdikten sonra da fiyat olarak pek bir mantığı olmadığını düşündüm daha doğrusu bir de onun için al dene beğenicem mi...
  7. Shooter41

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Deneyiminize dayanarak AULA 75 tavsiye eder misiniz ? Veya başka bir öneriniz var mı Bütçe 2500 Kriter siyah -gri renk ve keycapsleri ışık geçirmeli 70-75 lik olabilir
  8. Shooter41

Öneri Kulaklık Önerisi Bütçe 4-5 Bin'TL Arası

7 yıldır hyper x cloud 2 kullanıyorum bende yakın zamanda emekli edeceğim. Deri pedleri bir kez değiştirdim. Soyulma harici çok sağlam defalarca yere düştü hala kablosu vs sağlam. Hiç bir bozulma yok kablosuz istediğim için değiştirmek istiyorum. Artık deri istemediğim için cloud 3s den...
  9. Shooter41

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

Arkadaşlar ölüm maçı bile hile dolu şaka gibi :D Hayatımda hiç kullanmadım nasıl yüklendiğini programın nasıl çalıştığını bile bilmiyorum. CSGO yu hile kullanarak oynamak bana saçma geliyor yani belki kısa süre zevk alır kişi ama sonra zevkli olacağını sanmıyorum çünkü kendi yeteneğin ile değil...
  10. Shooter41

Sistemim İçin Ekran Kartı Tavsiyesi İstiyorum.

6700XT 6800XT 6900XT ikinci el denk getirdiğini al
  11. Shooter41

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

Hangisini önerirsiniz ?
  12. Shooter41

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası 90x40 almayı düşünüyorum Rampage tek sıkıntısı dümdüz siyah olması biraz anime ve ya gri siyah tarzı istiyorum attığım linkteki gibi o sebeple Klasse ve Urzuva arasında kaldım
  13. Shooter41

Hocam deneyiminize dayanarak aşağıdakilerden hangisini tercih ederdiniz. Uzun yıllardır yaklaşık 8 yıldır Steelseries Qck large kullanıyorum hala sağlam sayılır ama yeni padler sanırım biraz daha speed ve daha güzel. 1000 TL ye kadar aşağıdaki markaları sıralama yapacak olsanız nasıl olur ...
  14. Shooter41

Bu Setup Sizce Alınır mı?

Hayır hiç sorun yaşamadım. Yıllardır CS oynarım sorun olsa direkt anlardım şarjı da iyi gidiyor ölçmedim ama hafta bir falan şarj ediyorum günde 2 saat falan kullanıyorum sanırım
  15. Shooter41

Bu Setup Sizce Alınır mı?

Mouse hakkında bilgim yok ancak benzer kendi mousemi öneririm https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-claws-nexus-air-pro-beyaz-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1669848382.html
Geri