Evet kontrol
1788424212
XXL versiyonu da 1800 bandında normalde, Large de o fiyatlarda geziyor tercih meselesi ben aynı fiyat olsa da Large olanı alırdım çünkü klavyenin direkt masa üzerinde durmasını istiyorum
1788424292
Edit: Şu an 1329 TL, ben dün sipariş verdim 3 saat sonra mağazada hazırdı
Fotoğraftaki mouse pad 8 yıldır kullanıyorum tiftiklenme gibi bir problem hiç yaşamadım. Sadece kenarlardan hafif kalkma var o da sol taraf. Ben renginden sıkıldığım için değiştiriyorum. Çok araştırdım ancak bu fiyatlarda güvenip başka alamadım tercih sizin tabi ki daha iyileri var fiyat...
Merhaba, kendim de sipariş verdim, normal modeliyle neredeyse aynı fiyat bu kalın versiyon 6mm ihtiyacı olan değerlendirebilir.
SteelSeries QcK Heavy Large
45x40cm boyutunda
Düz modellerin her sene hepsi birbirine çok benzer çok az fark vardır. Bu zamana kadar en çok tutan düz ise iphone 11 ve iphone 17 bence. Bu modeller çıktığı yıldan ziyade sonradan daha çok satılmış ve satılacaktır diye öngörüyorum. Bu arada son çıkan pro serileri de çok farklı değil bence 16...
Bu konu üzerinden monitör satmak için mesaj yazanların banlanmasını rica ediyorum. Köylü kurnazlığının luzümü yok. Burada gerçekten ihtiyacı olan alamayan insana şu fiyata satayım gibi dalga geçer gibi konuşmak hoş olmuyor.
Merhaba uzun yılladır steelseries qck mouse pad kullanıyorum. Hyper beast edition olduğu için renginden artık sıkıldım geçiş yapmak istiyorum konfor olarak çok etkilenmeyeceğim mouse pad öneriniz hangisidir ?
Klasse Blitz Speed Series
Steelseries Qck Heavy
Wraith Blade X Semi-Hard
ATK X83...
45x40 ölçülerinde uygun fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir.
https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-mat-45x40-l-gaming-mouse-pad-4z7x4aa-pm-HBC00004BNFMW