Arama sonuçları: *

• Users: Ozii012
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Steam mobile guard hesap

Steam mobile telefonumda giriş yapılmıştı daha sonrasında telefonu sifirladim ve hesabıma girmeye çalıştığım zaman Steam mobilden bildirim kodu geliyor ama sıfırladığım için kod gelmiyor hesabıma giriş yapamıyorum mail attım olmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
  2. O

Cs2 düşük fps sorunu

Ryzen 7 5700 9060 xt 8 gb 8x2 16 gb ram 500gb m2 ssd ile ortalama 170-240 arası fps alıyorum bu değerler benim sistemim için normal mi yoksa bi ayar mı yapmam gerekiyor Cs 2 için
  3. O

Cs2 seçkin ilerlemiyor

Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
  4. O

Cs2 fps kontrolü düşük mü normal mi

Beyler ryzen 7 5700 9060xt 8 gb 8x2 16 ram 3600 mhz Cs2 de 140-200 fps arası alıyorum normal mi anlayamadım gitti
  5. O

9060xt 8 gb yazılım sorunu bildirimi

Beyler böyle bildirim geldi burda ne seçmem lazım yardımcı olabilecek var mı
  6. O

Bıos güncellemesi a520m a pro

Ekranımın sağında ve solunda üstünde ve altında siyah çentik oluştu ekranım küçüldü Ve fps olarak olarak da düştü lütfen yardım napcam bilmiyorum
  7. O

Bios güncellemesi yapılmazsa ne olur

Msı a520m pro ana kartım var bios güncellemezsem ne olur hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
  8. O

Samsung sata ssd 860 evo 500 gb

2000 tl ye bu sata ssd alınır mı çok anlamıyorum 2 el sağlık 92 dedi ve böyle bir şey attı bana alınır mı
  9. O

Samsung 860 pro sata ssd

İkinci elde 500 gb buldum sağlık 92 diyor uzaktan alacağım geldikten sonra üründe neye bakmalıyım anlamıyorum fazla ve sata ssd en iyisi oldunu öğrendim internette gerçekten öyle mi almaya değer mi
  10. O

FP sata ssd önerisi

ana kartımda m2ssd slotu dolu sata ssd arıyorum ve çok anlamıyorum fiyat performans ürün önerebilir misiniz
  11. O

Bilgisayar için gamepad

Bilgisayar için normalde dualsense almak istiyordum Playstatiton alışkanlıkdan dolayı tuş diziliminden ama araştırdım sorunsuzluk için xbox9 nesil öneriyorlar ne yapmalıyım
  12. O

İnce hesaptan 34500 bu kasayı aldım

Nasıl çok anlamıyorum her seyi iyi mi
  13. O

Bilgisayar kasası 36500 tl ye fiyatı uygun mu

Arkadaşlar nasıl alınır mı
  14. O

Monitör önerisi 4 5 bin tl arası

Monitör önerisi 4000 5000 TL arası
Geri