O

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• O
      Ozii012, Steam mobile guard hesap başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende mail attım aynı şekilde çözüyorlar mı kesin
    • O
      Ozii012, Çözüldü✓ Steam hesabımı kurtarma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bana da yardımcı olur musunuz aynısı başıma geldi 1776108430 Hocam lütfen bana da yardımcı olun aynısı başıma geldi napcsm bilmiyorum hesabıma...
    • O
      Ozii012, PC Oyunları kategorisinde Steam mobile guard hesap başlıklı bir konu açtı.
      Steam mobile telefonumda giriş yapılmıştı daha sonrasında telefonu sifirladim ve hesabıma girmeye çalıştığım zaman Steam mobilden bildirim kodu geliyor ama...
    • O
      Ozii012, Cs2 düşük fps sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ne oldu ki 1771866839 Tamam hocam teşekkür ederim hakkınızı helal edin
    • O
      34,5
    • O
      Hazır sistemdi kanka ondan o vardı onu aldık yani 5600 daha mı iyi 1771866672 Grafik ayarlarına hiç dokunmadım anlamadığım için oyun içinde varsayılan halde
    • O
      Ozii012, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Cs2 düşük fps sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Ryzen 7 5700 9060 xt 8 gb 8x2 16 gb ram 500gb m2 ssd ile ortalama 170-240 arası fps alıyorum bu değerler benim sistemim için normal mi yoksa bi ayar mı...
    • O
      Ozii012, Cs2 seçkin ilerlemiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Galibiyet gerekiyor diyordu anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun...
    • O
      Ozii012, Cs2 seçkin ilerlemiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Peki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu
    • O
      Ozii012, Cs2 fps kontrolü düşük mü normal mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hangi ayarları yapmalıyım anlamıyorum ayar işinden yardımcı olabilir misiniz 1771865785 Hangi ayarları yapmalıyım yardımcı olur musunuz
    • O
      Ozii012, PC Oyunları kategorisinde Cs2 seçkin ilerlemiyor başlıklı bir konu açtı.
      Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var...
      • IMG_3211.webp
    • O
      Ozii012, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Cs2 fps kontrolü düşük mü normal mi başlıklı bir konu açtı.
      Beyler ryzen 7 5700 9060xt 8 gb 8x2 16 ram 3600 mhz Cs2 de 140-200 fps arası alıyorum normal mi anlayamadım gitti
    • O
      Ozii012, 9060xt 8 gb yazılım sorunu bildirimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sürücü26.1.11 güncel bildirimde şu yazıyor amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti . Yazılımınızı geliştirmek...
    • O
      Ozii012, 9060xt 8 gb yazılım sorunu bildirimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sen gelen bildirimi görebiliyor musun ben yüklemiştim şuan bende gözükmüyor ama nasıl yapacağım driver yüklemesini sana tekrar bildirimi yükleyeyim
    • O
      Ozii012, Ekran Kartı kategorisinde 9060xt 8 gb yazılım sorunu bildirimi başlıklı bir konu açtı.
      Beyler böyle bildirim geldi burda ne seçmem lazım yardımcı olabilecek var mı
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,204
Üyeler
194,204
Son üye
Kukukaka
Geri