Arama sonuçları: *

1. O

Steam mobile guard hesap

Bende mail attım aynı şekilde çözüyorlar mı kesin
  2. O

Çözüldü✓ Steam hesabımı kurtarma

Hocam bana da yardımcı olur musunuz aynısı başıma geldi 1776108430 Hocam lütfen bana da yardımcı olun aynısı başıma geldi napcsm bilmiyorum hesabıma giremiyorum
  3. O

Steam mobile guard hesap

Steam mobile telefonumda giriş yapılmıştı daha sonrasında telefonu sifirladim ve hesabıma girmeye çalıştığım zaman Steam mobilden bildirim kodu geliyor ama sıfırladığım için kod gelmiyor hesabıma giriş yapamıyorum mail attım olmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
  4. O

Cs2 düşük fps sorunu

Ne oldu ki 1771866839 Tamam hocam teşekkür ederim hakkınızı helal edin
  5. O

Cs2 düşük fps sorunu

34,5
  6. O

Cs2 düşük fps sorunu

Hazır sistemdi kanka ondan o vardı onu aldık yani 5600 daha mı iyi 1771866672 Grafik ayarlarına hiç dokunmadım anlamadığım için oyun içinde varsayılan halde
  7. O

Cs2 düşük fps sorunu

Ryzen 7 5700 9060 xt 8 gb 8x2 16 gb ram 500gb m2 ssd ile ortalama 170-240 arası fps alıyorum bu değerler benim sistemim için normal mi yoksa bi ayar mı yapmam gerekiyor Cs 2 için
  8. O

Cs2 seçkin ilerlemiyor

Galibiyet gerekiyor diyordu anladım teşekkürler peki Cs de olması gereken ekran ayarlarını yardımcı olabilir misin sistemim için herkes düşük fps alıyorsun diyor o yüzden sormak istedim 1771866210 Teşekkür ederim peki sistemim için herkes düşük fps diyor oyundaki olması gereken ayarları...
  9. O

Cs2 seçkin ilerlemiyor

Peki ne yapmalıyım ama öyle diyordu mapin üzerinde 2 galibiyet diyordu
  10. O

Cs2 fps kontrolü düşük mü normal mi

Hangi ayarları yapmalıyım anlamıyorum ayar işinden yardımcı olabilir misiniz 1771865785 Hangi ayarları yapmalıyım yardımcı olur musunuz
  11. O

Cs2 seçkin ilerlemiyor

Seçkini yeni aldım her haritada 2 galibiyet al dedi rekabetçide 2 şer galibiyet aldım ama seçkin ilerlemesi yüzde 71 de kaldı yardımcı olabilecek abim var mı bilen anlayana
  12. O

Cs2 fps kontrolü düşük mü normal mi

Beyler ryzen 7 5700 9060xt 8 gb 8x2 16 ram 3600 mhz Cs2 de 140-200 fps arası alıyorum normal mi anlayamadım gitti
  13. O

9060xt 8 gb yazılım sorunu bildirimi

Hocam sürücü26.1.11 güncel bildirimde şu yazıyor amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti . Yazılımınızı geliştirmek amacıyla bir sorun raporu oluşturuldu göndermek istermesiniz dedi evet gönder dedim sonrasında cs2 de düşük fps alıyordum onu falan seçtim...
  14. O

Sen gelen bildirimi görebiliyor musun ben yüklemiştim şuan bende gözükmüyor ama nasıl yapacağım driver yüklemesini sana tekrar bildirimi yükleyeyim
  15. O

Beyler böyle bildirim geldi burda ne seçmem lazım yardımcı olabilecek var mı
  16. O

Bıos güncellemesi a520m a pro

Evet Biosdan sonra fps düştü ramleri 3600 mhz çıkardım profil seçeren yeniden oyun içi normalde 200 fps alıyordum en yüksek ayarlarda onu düşürmeme rağmen 150 fps alıyorum şuan ortalama ryzen 7 5700 9060xt 8gb 16 gb ram normal mi
  17. O

Bıos güncellemesi a520m a pro

Ekranımın sağında ve solunda üstünde ve altında siyah çentik oluştu ekranım küçüldü Ve fps olarak olarak da düştü lütfen yardım napcam bilmiyorum
  18. O

Bios güncellemesi yapılmazsa ne olur

Msı a520m pro ana kartım var bios güncellemezsem ne olur hiç bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
  19. O

Samsung sata ssd 860 evo 500 gb

2000 tl ye bu sata ssd alınır mı çok anlamıyorum 2 el sağlık 92 dedi ve böyle bir şey attı bana alınır mı
  20. O

Samsung 860 pro sata ssd

Fiyat 2000 ve böyle bir foto attı pro değil evoymuş
Geri