Arama sonuçları: *

• Users: Osman96
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Hava soğutma temizleme

Beyler selamın aleyküm bugün bilgisayarımın macununu değiştirmeye karar verdim ama uzun süredir pc yi temizlemiyordum buraya hava tutmama rağmen geçmiyor nasıl temizleyebilirim suyla yıkamayı düşündüm ama sormadan yapmak istemedim
  2. O

Ekran kartı ve işlemci sıcaklığı

Selam arkadaşlar oyunlarda ekran kartı ve işlemci sıcaklığı kaç derecenin üstüne çıkarsa sorun var demektir
  3. O

Powercolor rx7800xt 16 gb

Beyler powercolor rx7800xt 16gb ekran kartım 2 haftalık coil whine var az da olsa satmak istiyorum kaçtan koyabilirim fiyat verir misiniz sıfır fiyatının 2-3 aşşağısına koymayı düşünüyorum
  4. O

Furmark testi sonucu nasıl beyler

Fan değeri yüksek geldi bana ama sizinde yorumunuzu almak isterim
  5. O

Sistem nasıl arkadaşlar

5 7500f / Asus prime b650m r / powercolor rx7800xt hellbound 16gb / apacer panther 2x16 6000mhz / kioxia 1 tb / thermalright assasins king 120mm / Frisby 750w 80+ bronze
  6. O

Powercolor rx7800xt 16gb

Beyler bu ekran kartı nasıl almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bir sıkıntısını gördünüz mü acaba
  7. O

Supercolor rx 7800xt 16 gb ekran kartı alınır mı

Dediğim gibi kullanan var mı kart iyi midir
  8. O

35-40 bin sistem tavsiyesi

Sadece kasa için bu fiyat arkadaşlar her oyunu oynayabileceğim beni üzmeyecek bir sistem tavsiye eder misiniz pek anlamıyorum hangi sistem iyi hangi sistem kötü falan tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. O

35-40k arası hazır sistem önerisi lazım

Beyler sadece kasa için 35-40k bütçem var beni üzmeyecek dengeli bir sistem önerir misiniz daha çok Mmorpg ve moba tarzı oyunları oynamayı düşünüyorum fps ile aram yok ama oynayabilirim arada belli olmaz
  10. O

Çözüldü✓ Sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar ilk defa pc alacam fazla anlamıyorum daha çok mmoprg oyunlarını oynamayı düşünüyorum orta seviye bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz yeni çıkan bir oyun var supervive onu da oynayacam öyle cs go ve valo falan oynamayı düşünmüyorum
Geri