Arama sonuçları: *

• Users: g20x10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

5500x3d işlemcisi Tr ye gelir mi

Arkadaşlar AMD yeni işlemci duyurdu benim elimde 5500 var 5600x ile değiştirecektim bu işlemci duyuruldu rust oynayan birisiyim bu işlemci Tr ye gelir mi
  2. G

Kasa soğutma için fan önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar elimde zoko melody dk431 kasa var butcem buna yetti bu kasaya fan almayı planlıyorum soğutma açısımdan hangi fan almalıyım daha fazla haba alan verimli soğutma yapan varmıdır thermalrıght tlc12c modelini aldım paket kuçuk kağıt dahi uçuramiyor bama iyi bir fan önere...
  3. G

Rtx 4060 80c ısınma problemi

Herkese merhabalar arkadaşlar ekran kartım Gta5 de ultra ayarlarda 80 dereceye kadar çıkıyor yeni ekran kartı TDP değeri duşuk bir kart 4060 neden bu kadar ısınıyor acaba
  4. G

İnternet kafe de rusta girememe sorunu ve steam oyun güncelleme sıkıntısı

Herkese merhabalar ben çalışmak için istanbula geldim ve canım oyun oynamak istedi bir internet kafeye girdim rust açtım ilk açtığımda problem yoktu 1 hafta sorna tekrar gittim bu sefer güncelleme istedi neyse güncelledim bu sefer işlem sonlandırıldı deyip beni oyundan atı cs2 oyniyim dedim onda...
  5. G

İptal

Herkese merhabalar arkadaşlar b
  6. G

Sorunsuz ve sağlam telefon önerisi (kulanıcı tavsiyesi) ile

Herkese merhabalar arkadaşlar 15 bin TL bütçem ile bir telefon almak istiyorum bu bana 5 yıl rahat götürsün istiyorum Remdi not 8 den Allah razı olsun son kalp atışlarını yaşıyor ya bugün ya yarın gitti gidicek sizlerden isteğim bana bu bütçeye uygun bir telefon önerir iseniz sevinirim çok...
  7. G

Askerliğimi nasıl tecil etire bilirim yardım istiyorum

Herkese merhabalar arkadaşlar ben askerlik çağındayım meslek lisesi mezunuyum iş öğrenmek için karstan istanbula geldim yalnız askerliğimi E devletten de tecil etiririm zan ediyordum ama yapamadım askerlik şübem karsta nasıl tecil yapa bilirim istanbulda (geri gidemiyorum karsa) bazı iş...
  8. G

Mesai ücretim eksik veya az buldum yardım

Arkadaşlar herkese merhabalar bir işe girdim şantiye elektrik aylık 35 bin olarakdan anlaştık mesai de vardı her gün 3 saat mesai yaptım toplamda 64 saat mesai yaptım 4 de pazar mesaisi yaptım +mesailer ve pazar mesaileri olmak üzere %50 exstra veriyorlar yani %50 veriyorlar saatlik hesabımı...
  9. G

İnfinix zero 30 5g alınır mı

Arkadaşlar bütçem dar oyun oynamayı seven biriyim bu telefonu almayı planlıyorum tavsiye eder misiniz
  10. G

İşten çıkartıldım işsizim yardım edin

Herkese merhabalar arkadaşlar orta okul mezunuyum 25 yaşındayım işten çıkartıldım işsizim İstanbulda yaşıyorum kendime göre iş arıyorum ama bulamiyorum bazı sebeplerden dolayı okul okuyamadım yapa bileceğim ve öğrene bileceğim bir iş önere bilir misiniz kirada oturuyorum
  11. G

Asus usb wifi bağlanma sorunu

herkese iyi forumlar arkadaşlar pc de telefonumun wifi ına bağlanırken bir sorun yaşadım sabah bir sorun yoktu akşam tekrar actığım da bağlanmadı veya direk bağlantı koptu ama başka telefona bağlanıyor sorunsuz sürücüyü sildim yukledim kendi telefonum da sorun vardır dedim onda da problem yok...
  12. G

Game power jin yazılım indirme ve açma sorunu

Herkese iyi forumlar arkadaşlar param olmadığından böyle bir kulaklık aldım 7.1 ses ayarını yapmak istedim ve bunun için kulaklığın kendi yazılımını indirmeye çalıştım indirdikden sorna aç dediğim anda sanki virüs girmiş gibi ard arda indirmeler başlatı durduramiyordum en son sildim öyle düzeldi...
  13. G

Rust güncellemeden sorna sunucuda program kapatıyor hiçbir sunucuya giremiyorum

Bu kanser eden oyunun hatasını nasıl çözebilirim dosyaları dahi doğrulatım gene olmuyor
  14. G

Rust güncellemeden sorna program kapatıyor

Hayatımda bu kadar kanser eden oyun görmedim yav arkadaş oyuna giriyorum sunucuya giriyorum tam yüklendi deyip beni oyundan atıyor direk çökuyor veya bazen program çalıştırmıyor dosyayaları da doğruluyorum olmuyor bu Allahın belası oyunu nasıl oynayacam ben
  15. G

Bilgisayar kendi kendine reset atı kulaklıkdan ses gelmiyor

Rust oynarken pc aniden yeniden başlatı kasa kulaklık jak portlarından ses gelmiyor anakart ses portlarından ses gelmiyor lütfen yardımcı olun sadece monitörde var
  16. G

Pc neden durduk yere yeniden başlatır

Pc oyun oynarken yeniden başlatı kendini oyunda iken
  17. G

Ekran kartı nı iyi kulanmak

Herkese merhabalar arkadaşlar bende rtx 4060 var bu kartı çok zorlamiyorum mesela örnek gta 5 enchd sürümün de yüksek ayarlarda cs go da sadece gölgeler yüksek cs go da 55c gta 5 de şehirde 63 dağlık uydu alanların da ise 70 gördüm kart 70 gelmesini pek sevmiyorum piskolojik olar bilmiyorum fan...
  18. G

Msı g255f monitör de kenarlarında ekranın kararmaları

Herkese merhabalar 2 ay önce dizdiğim sistemim de monitörde ufak bir sorun yaşiyorum sistemi açarken bazen üst kenarları veya yanları ve tam ekranı birden kapanıp açılıyor köşelerde ise kararma olup düzeliyor ben bu bilgisayar işlerinde yeniyim hayatım da adam akılı pc olmadı kulanmadım da bu...
  19. G

Cs 2 de 200 fps almama rağmen 60 fps hissiyatı

Önceden yoktu şimdi cs go oynarken fareyi yana kaydırırken kasa kasa dönuyor tek bilmek istediğin sizde de öyle yapıyor mu lutfen yardımcı olun
  20. G

İş sözleşmesi olmadan ihbar vermek zorunlumu

Arkadaşlar herkese merhabalar ben 6 ay dan sorna işten çıktımaya karar verdim taşeron bir firmada 6 ay çalıştım ama işe girerken sadece kimliğimi aldı o kadar sözleşme vs ire yok iş kuralları vs hiç bir şey bilmeden işe girdim ilk de iş deneyimim di ben işten çıkışımı vermesini istedim bayramdan...
Geri