Arama sonuçları: *

• Users: evrn_ozts
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Sıvı soputma pompası 250rpm üstüne çıkmıyor

Merhaba 1 ay önce yeni sistem topladım ve bugun durduk yere işlemcim yüksek ısıda çalışmaya başladı sıvı soğutmayı ilk kurdugumda pompayı cpu fana radyatör fanlarını cha fana takmıstım popmayı max hıza çektim ve hiç bi sorun yoktu bugun bi anda pompa 255 rpm in üstüne çıkmamaya başladı cha ile...
  2. E

Yardım 3 fanlı sıvı soğutma nasıl takılır

Merhaba anakartım asus prime h610m-k d4 argb anakart anamartımda sıvı soğutma için herhangi bir soket yok sadece cha fan girişi ve cpu fan girişi var toplam 2 adet aldıgım kasada hub var ve hubda hem argb giriş hemde pwm var sıvı soğutmam deepcool le360v2 içinden splitter çıkıyo 3 fan girişini...
  3. E

Öneri Zoko queen nasıldır?

Merhaba Zoko queen kasa almayı düşünüyorum Lian Li muadili gerçekten şık duruyor ama şöyle bir sıkıntı var sıvı soğutma ile kullanmak istiyorum ve tavanı cam oldugu için yan paneldeki 3 adet fanın oraya push-pull sistem sıvı soğutma takmayı planlıyorum sizce? Sistem parçalarım asus prime h610m-k...
  4. E

Çözüldü✓ Merhaba anakartıma sıvı soğutma takıcağım destek lazım

Merhaba öncelikle zoko queen marka ve modelli bi kasam ve asus prime h610m-k ddr4 anakartım var ve anakartta sadece cha ve cpu fan girişi var ekstra olarak aldıgım lasanın tavanı cam ve akvaryum oldugu için yan paneldeki 3 lü fanı söküp oraya sıvı soğutma takmayı planlıyorum orda 3 fan reverse...
  5. E

Yardım Jelatini açılmamış 1 yıl başka kullanıcının elinde duran sıvısoğutma alınır mı??

Merhaba dolap üzerinden bir kullanıcı deepcool le 360 v2 modelli sıvı soğutma var kullanıcı 1 yıl bu soğutucuyu elinde tutmus satıyor jelatini açılmamış garantisi var alınır mı??
  6. E

Yardım Asus prime h610m-k d4 ddr4 anakartta resizebar özelliği varmı?

Merhaba asus prime h610m-k d4 argb ddr4 anakart alıcam bu anakartla b580 titan kullanıcam ama bu anakartta resizebar özelliği mevcutmu?
  7. E

Çözüldü✓ Beyaz akvaryum pc topluyorum ama bi kaç sorun var

Merhaba beyaz akvaryum pc topluyorum ama topladıgım kasadaki Anakart ve ram ler siyah ekran kartı mavi kalan her şey beyaz psu yu msi ın beyaz psu sunu alıcam Anakart msi pro b760m-b işlemci i3 12100f ramler corsair Vengeance pro siyah ddr4 16gb ekran kartı intel arc b580 titan ne yapabilieim...
  8. E

Çözüldü✓ Corsair Vengeance pro ikinci el ram

Merhaba sıfırdan sistem topluyorum her şeyi sıfır alıyorum iyi güzel okey ama şu piyasada şu ram fiyatları yüzünden almak nerdeyse imkansız hele hele bir öğrenci için bende ikinci el almaya karar verdim başlıkta belirttiğim markanın beyaz ramini alıcam kutusu ve faturası mevcutmuş satan adam 3...
  9. E

Çözüldü✓ Görselini verdiğim 3 farklı anakart üreticisinin anakartları hakkında destek

Görselde verdiğim 3 adet Anakart arasında kaldım ama daha önce çevremde kullanan olmadıgı için bu anakartlar da resizebar özelliği varmı yokmu bilmiyorum önceliğim resizebar özelliği bu anakart ları i3 12100f ve intel arc b580 titan ile kullanıcam teknik desteğe ihtiyacım var hangisini almalıyım...
  10. E

Çözüldü✓ Anakart alıcam 2 tane arasında kaldım yardım edermisiniz

İ3 12100f işlemci ve intel arc b580 titan ekran kartı aldım bu 2 kart arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  11. E

Çözüldü✓ MSİ PRO B760M-P ddr4 anakart i3 12100f desteklermi

Öncelikle başlıktaki anakartı almaya karar verdim resizebar özelliği olsun 2 m2 ssd girişi olsun bunu almaya kara verdim her ne kadar 1700 soket yazsada satıcı bilgi vermedigi için açıklamadada normalde i3 i5 destekler gibi yazılar olur ama bunda yok bende tereddütte kaldım i3 12100f desteklermi...
  12. E

Çözüldü✓ Msi Pro H610M-E ddr4 anakartta resizebar özelliği mevcutmudur?

Konu başlığında belirttiğim anakart almayı planlıyorum anakart dan önce intel ark b580 titan ekran kartını aldım ve resize bar özelliği olan bir anakart da yüksek fps verdiğini söylediler bana alacağım anakart da bu özellik varmıdır?
  13. E

Çiçek hakkında bilgi

Merhaba öncelikle bir gül aldım kız arkadaşıma bugün bukuşamadık yarın kısmetse gül elimde kaldı petşişenin içine su koydum kapağına delik açıp içine koydum çantamın iöinde duruyo hafif açtım çantayıda hava alsın diye yarına kadar kurumu?
  14. E

Burnumda bir sorun var yardım

Öncelikle burnuma bir kaç gün önce bir yumruk yedim ve burnum ağrıdı şişdi ama şişliği heçti ve burnum kanamadı ama darbeyi yediğim yerde uyuşukluk var ve o bölgenin etrafına baskı uygulayınca burnumun içinde biyer acıyor kırıldımı acaba?
  15. E

Burnuma yumruk yedim acil

Merhaba bugun burnuma yumruk yedim nedeni falan önemli değil burnumun sol alt tarafı ufak kanadı onun haricinde burnumun içinden kan gelnedi kıkırdaklarda kırık yok ama hafif şiş ve darbeyi yediğimyerde hafif mor darbeyi burnumun sol yanına aldım burnumun sokunu aşağıya hareket ettirince fena...
  16. E

Yardım Gtx 1060 rog strix ekran kartı bilgili kişiden öneri

Merhaba i5 650 işlemcime gtx1060 rog strix 6gb modelini almak istiyorum ama darboğaz olduğunu biliyorum 14k bütçem var soracaklar için ama ürün satıcısı 5-10 darboğaz olcağını oyunlarda full grafiklerde kasma donma nadiren olacak şekilde oynayabileceğimi söylüyor sizce?
Geri