Merhaba 1 ay önce yeni sistem topladım ve bugun durduk yere işlemcim yüksek ısıda çalışmaya başladı sıvı soğutmayı ilk kurdugumda pompayı cpu fana radyatör...
Acaba fan bağlantılarında hub satadan güç alıyo ya hubı cha fana takmasam direk splitter ile 3 adet sıvı soğutma fanını taksam sirek cha fana pompayıda cpu...
Merhaba anakartım asus prime h610m-k d4 argb anakart anamartımda sıvı soğutma için herhangi bir soket yok sadece cha fan girişi ve cpu fan girişi var toplam...
Öncelikle her şey çok çok teşekkürlerimi iletiyorum senin kadar ilgilisini başka bi yerde görmedim :) çok sağol teşekkür ediyorum,. Konuya dönersek bu kasa...
Yeni gördüm, içeri doğru üflerse diğer bileşenler ısınır, kasa içerisinde soğuk veya en azından oda sıcaklığında hava dolaşması sağlıklı olur, işlemcin i3...
Hocam müsait olunca bakıp cevap verirseniz iyi olur kasayı ona göre alıcam bu kasa olma diyosanız çok ısınır falan revenge supernova 7 var onu alcam...
Anakartımda sadece cha ve gpu fan girişi var kasa kontrolcü ile geliyor zaten kasanın altında 3 adet reverse yan panelde 3 adet reverse ve arkada 2 adet...
Merhaba Zoko queen kasa almayı düşünüyorum Lian Li muadili gerçekten şık duruyor ama şöyle bir sıkıntı var sıvı soğutma ile kullanmak istiyorum ve tavanı...
Merhaba öncelikle zoko queen marka ve modelli bi kasam ve asus prime h610m-k ddr4 anakartım var ve anakartta sadece cha ve cpu fan girişi var ekstra olarak...