Hocam az önce bi kablolarla oynadım ama bi anlık düzeldi pompa sonra kablolsrı tekrsr gixlemek için eski haline getirip takınca tekrar eskiye döndü anakarttan bi problem olamaz çünkü cha fana takılı radyatör fanlarını cpu ya pompayıda chaya taktım yine aynısı oldu
Merhaba 1 ay önce yeni sistem topladım ve bugun durduk yere işlemcim yüksek ısıda çalışmaya başladı sıvı soğutmayı ilk kurdugumda pompayı cpu fana radyatör fanlarını cha fana takmıstım popmayı max hıza çektim ve hiç bi sorun yoktu bugun bi anda pompa 255 rpm in üstüne çıkmamaya başladı cha ile...
Acaba fan bağlantılarında hub satadan güç alıyo ya hubı cha fana takmasam direk splitter ile 3 adet sıvı soğutma fanını taksam sirek cha fana pompayıda cpu fanamı takmam lazım yada direk huba takıcam tüm fanları kasa ve sıvı soğutma dahil hubın pwm çıkışınıda cha fanamı takmam lazım
Merhaba anakartım asus prime h610m-k d4 argb anakart anamartımda sıvı soğutma için herhangi bir soket yok sadece cha fan girişi ve cpu fan girişi var toplam 2 adet aldıgım kasada hub var ve hubda hem argb giriş hemde pwm var sıvı soğutmam deepcool le360v2 içinden splitter çıkıyo 3 fan girişini...
Hocam öncelikle cevabın için tekraradan çok çoook teşekkürler :)) konuya gelicek olursak zaten bu hublar kendi fanları ile beraber sıvı soğutma kullanabilecek şekilde ayarlanıyor diye biliyorum birde dediğiniz gibi bu kasa zaten her halükarda çok ısınıcak öyle yada böyle aşırı toz çekicek zaten...
Öncelikle her şey çok çok teşekkürlerimi iletiyorum senin kadar ilgilisini başka bi yerde görmedim :) çok sağol teşekkür ediyorum,. Konuya dönersek bu kasa zaten çoğunlukla estetik görünüm için olan bi kasa arkasında 2 adet egzoz fan var ne kadar hava boşaltır bilemem ama hani lian li nin 2 adet...
Hocam müsait olunca bakıp cevap verirseniz iyi olur kasayı ona göre alıcam bu kasa olma diyosanız çok ısınır falan revenge supernova 7 var onu alcam
1773436373
Bu zoko queen kasa fanları 45cfm 1200+rpm bu arada
Anakartımda sadece cha ve gpu fan girişi var kasa kontrolcü ile geliyor zaten kasanın altında 3 adet reverse yan panelde 3 adet reverse ve arkada 2 adet egzoz var lian li o11 vision compact muadili bildigin bu sebepte push-pull düşündüm reverseleri aynen takıcam radyatöre sıvı soğıtmanon kendi...
Merhaba Zoko queen kasa almayı düşünüyorum Lian Li muadili gerçekten şık duruyor ama şöyle bir sıkıntı var sıvı soğutma ile kullanmak istiyorum ve tavanı cam oldugu için yan paneldeki 3 adet fanın oraya push-pull sistem sıvı soğutma takmayı planlıyorum sizce? Sistem parçalarım asus prime h610m-k...
Merhaba öncelikle zoko queen marka ve modelli bi kasam ve asus prime h610m-k ddr4 anakartım var ve anakartta sadece cha ve cpu fan girişi var ekstra olarak aldıgım lasanın tavanı cam ve akvaryum oldugu için yan paneldeki 3 lü fanı söküp oraya sıvı soğutma takmayı planlıyorum orda 3 fan reverse...