Arama sonuçları: *

• Users: diskokid06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

ASUS TUF VG27AQ1A Monitör Alınır mı?

viewsonic 1080p va 27 inç curved bi monitörüm var ekran kartı değiştim dolayısıyla 2k bi monitöre geçmek istiyorum bu modeli uygun fiyata buldum 1 yıl daha garantili olacak şekilde kendi monitörümün üstüne 500 koyup alabiliyorum alınır mı sizce
  2. D

Samsung Odyssey G5 Monitör Alınır mı?

Bu monitörü temiz 7000 TL'ye garantili şekilde buldum alınır mı 2k ve 32inç bir monitör istiyorum
  3. D

Odyseyy G5 L32CG552EUXUF alınır mı

Bu monitörü temiz 7000 TL'ye buldum garantili vs. şekilde almak mantıklı mı yeni ekran kartı aldığım için 2kya geçmek istiyorum ve 32 inçten aşağı da almayacağım
  4. D

Ryzen 5 7500f rx6800xt sistem kaç lira eder

ryzen 5 7500f işlemci thermalright PEERLESS ASSASSİN kule tipi soğutucu asus prime b650m-k anakart patriot 32 gb(2*16) DDR5 6000 MHz ram Powercolor RedDragon RX 6800 xt ekran kartı Samsung 512 gb ssd pcie 4.0 NZXT c750 80+ Bronze Güç kaynağı Coolermaster Masterbox 600 Kasa İşlemci fg var...
  5. D

Rx6800xt cızırtı sesi

Bu sorunun nereden kauynaklandığını bulmak için çok uğraştım kasa bile değiştirdim sonunda fark ettim ki ekran kartı yük altındayken mesela cyberpunk oynarken bildiğiniz elektrik cızırtısı sesi geliyor oyuna alt tab attığım anda bile düzeliyor. Bunun sebebi nedir kartı alırken furmark testi...
  6. D

İkinci el Kasa alırken yapılacak testler

Birazdan ekran kartsız bir kasa almaya gideceğim hangi testleri yapmam gerekir nelere bakmak gerekir yazarsanız sevinirim
  7. D

E-ATX kasa ve 750 watt psu önerisi

İyi günler. Geçenlerde RX6800 XT bir kart aldım ve micro atx kasaya sığmadığı için bir sürü sorun yaşadım aynı zamanda 600 watt psuyu da zorluyordu. Şimdi ferah geniş bir kasa ve 750 watt psu istiyorum toplam bütçem 5000 tl civarı kasanın aşırı kaliteli olmasına gerek yok hava alsın yeter psu da...
  8. D

RX 6800 xt 11.000 tl alınır mı

11.000 TL'ye 4 ay kullanılmış olan bir kart buldum bana mantıklı geldi sizce de alınır mı bir de alırsam işlemci anakart ram olarak hangi parçaları almam gerekir bu sistemin bana toplam maliyeti ne kadar olur sizce
  9. D

Intel Arc B580 alınır mı/RX6080XT sistem tavsiyesi

sıfırdan 20-25k'ya bir sistem alasım var intel arc b580 kartına çok yükseliyorum. Nvidia kullanmayı düşünmüyorum sizce alınır mı veya başka bir tavsiyeniz var mıdır. ikinci el 6800 xt almak istedim fakat yanına almam gereken parçalar neler olur bir de o kartlarda fazla mining yapılmış deniyor...
Geri