viewsonic 1080p va 27 inç curved bi monitörüm var ekran kartı değiştim dolayısıyla 2k bi monitöre geçmek istiyorum bu modeli uygun fiyata buldum 1 yıl daha...
Bu monitörü temiz 7000 TL'ye buldum garantili vs. şekilde almak mantıklı mı yeni ekran kartı aldığım için 2kya geçmek istiyorum ve 32 inçten aşağı da almayacağım
Şimdi tekrar baktım sesin hem karttan hem psu'dan gelme ihtimali yüksek fps limiti sesin karakteri değişiyor ama tamamen gitmiyor. Bu aldığım 2. güç kaynağı...
hocam 2.el kart alırken test edip aldım bir haftaya yakındır da ben de zaten adam baştan gelip test ettin ses fln yoktu çekti bu saatten sonra iade kabul...
bir hafta fln olacak
1744361544
valla hocam ben kasa değiştirdiğimde psu da değişti 600 wattan 750ye çıktı sanki sorun azıcık azaldı ama hala var bence...
öyle hocam ben de başka birkaç kişiyle konuştum istersen gel kendin dene öyle bir ses yok dediler. Aslında benim kartı aldığım adam da öyle demişti dönüp...
Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayarın ekran kartında coil whine çıktı sizce geri göndereyim mi?
Kulaklık takınca çok rahatsız etmiyor ama takmayınca vızzz...