diskokid06 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri 240+ Hz Monitör Tavsiyeleri

nerde yaşıyorsun hocam
  2. D

ASUS TUF VG27AQ1A Monitör Alınır mı?

viewsonic 1080p va 27 inç curved bi monitörüm var ekran kartı değiştim dolayısıyla 2k bi monitöre geçmek istiyorum bu modeli uygun fiyata buldum 1 yıl daha garantili olacak şekilde kendi monitörümün üstüne 500 koyup alabiliyorum alınır mı sizce
  3. D

MSI G32CQ4 NASILDIR?

hortlatıyorum da aldın mı hocam memnun musun
  4. D

Samsung Odyssey G5 Monitör Alınır mı?

tamam alınır o zaman
  5. D

Samsung Odyssey G5 Monitör Alınır mı?

Bu monitörü temiz 7000 TL'ye garantili şekilde buldum alınır mı 2k ve 32inç bir monitör istiyorum
  6. D

Odyseyy G5 L32CG552EUXUF alınır mı

Bu monitörü temiz 7000 TL'ye buldum garantili vs. şekilde almak mantıklı mı yeni ekran kartı aldığım için 2kya geçmek istiyorum ve 32 inçten aşağı da almayacağım
  7. D

RX 6700XT bütceme uygunmu?

coil whine var mı
  8. D

Rx6800xt cızırtı sesi

kral sen bilirsinlik bi durum yok napayım dava mı açayım evini mi basayım
  9. D

Rx6800xt cızırtı sesi

Şimdi tekrar baktım sesin hem karttan hem psu'dan gelme ihtimali yüksek fps limiti sesin karakteri değişiyor ama tamamen gitmiyor. Bu aldığım 2. güç kaynağı artık 3.sünü almayacağım noluyosa olsun ben böyle bi şey görmedim ama yani ps4'üm vardı onda da coil whine vs oluyordu ama bu gerçekten...
  10. D

Rx6800xt cızırtı sesi

yok hocam psudan gelen bir ses değil ama merak ettim kağıdı nereye sıkıştırdınız
  11. D

Rx6800xt cızırtı sesi

hocam 2.el kart alırken test edip aldım bir haftaya yakındır da ben de zaten adam baştan gelip test ettin ses fln yoktu çekti bu saatten sonra iade kabul etmez hem verdim yine güçlü bi kart alsam yine o ses olabilir diyorlar
  12. D

Rx6800xt cızırtı sesi

bir hafta fln olacak 1744361544 valla hocam ben kasa değiştirdiğimde psu da değişti 600 wattan 750ye çıktı sanki sorun azıcık azaldı ama hala var bence kesin bir çözümü yok şu an tek ümidim kartın yanmaması
  13. D

Rx6800xt cızırtı sesi

öyle hocam ben de başka birkaç kişiyle konuştum istersen gel kendin dene öyle bir ses yok dediler. Aslında benim kartı aldığım adam da öyle demişti dönüp tekrar yazdığımda da ısrarla hiçbir ses duymadığını iddia ediyor bir şey de diyemiyorum suratına yalancısınız desem sen geldin test ettin...
  14. D

Rx6800xt cızırtı sesi

ne seviyede hocam sesi bir de ne zamanlarda duyuyorsunuz
  15. D

NZXT C750 Tek PCI-E kablosu

hocam tekrar çıtır hortlatıyorum kusura bakmayın ekran kartınızda coil whine dedikleri ses var mı varsa psu değişimiyle bir düzelme oldu mu
Geri