Arama sonuçları: *

1. T

10.000 tl ye kasasız sistem önerisi

Merhabalar 10.000 tl ye sistem toplamak istiyorum her şeyin fiyatı arttı bana ram hafıza Anakart psu işlemcili bir sistem önerisi yapar mısın emulator oyunlarına yetecek bir sistem grafik takıntım yok o yüzden yardıma ihtiyacım var
  2. T

Ps5 pro ve ps5 slim arasında ki görüntü farkı ne kadar

Merhabalar bu konu hakkında ps5 pro mu slim mi diye konu açmıştım ama bir şeyi daha merak ediyorum ps5 pro ile slim arasında görüntü anlamında devasa bir fark var mı çünkü 2.el alıcam zaten ve fiyat farklarını düşünürsek mantıklı mı diye de sormak istedim alıcağım monitör ise zaten 2k en ucuz...
  3. T

Ps5 Slim mi? Ps5 Pro mu?

Merhabalar pc işi ile uğraşmak istemediğim için konsol almak istedim bir kaç ay sonra işe başlicam ve ona göre pro alıcam ya da slim ve yanına samsungun oled monitörünü alıcam o yüzden sormak istedim vrr desteği yoksa pro almamın zaten bir anlamı yok ve alıcağım oled monitörde vrr yok zaten ama...
  4. T

Çözüldü✓ Güncel ekran kartı almak istiyorum 0 olarak...

1080p 60 fps televizyon için güncel hem video aşırı ağır videolar yapmıcam bir de güncel teknoloji olsun istiyorum Rx 9060 xt düşünüyorum amd tarafında Nvidia tarafında ise 4060 ti düşünüyorum çünkü 2.el fiyatlar abartılı olmaya başladı...
  5. T

Çözüldü✓ Rx 6800 xt/rx 6800 mü? Yoksa Rtx 4060/5050/3080 ti mi?

2.elden alıcam vram sıkıntısı olmasın diye ve güncele yakın olsunlar diye yazdım 3080 ti ı 12k gibi uyguna buldum eğer elinde yine uyguna Satan varsa bana ulaşabilir 700w psu kullanıcam olmazsa 750 alıcam ve işlemcimide r5 5600 yada x modeline yükseltmeyi düşünüyorum
  6. T

Çözüldü✓ Bütçem 10.000 ve 11.000 ekran kartı önerisi istiyorum Nvidia ve Amd

Merhabalar Aklımda merak ettiğim ekran kartlarından biri olan Nvidia rtx 3060 ti 8gb ve rx 6750 xt 12gb var işlemcim r5 3600 işlemci olarak bütçem buna yetti ve artıramıyorum ve 1080p 60hz lik bir televizyon için topluyorum Nvidia kartı almak mantıklı olur mu? Yoksa Amd mi almalıyım? Çünkü rt...
  7. T

Rx6600m ekran kartlı laptop günümüzde alınır mı?

Bu soruyu merak ettiğim için soruyorum 25k 23k ya 2.elde satılan amd mobil ekran kartlı laptoplar var bu yüzden sordum ocak ayına kadar para biriktiriyorum ne kadar çıkar bilmiyorum ama aşşağı yukarı 30k 35k çıkar diye tahmin ediyorum yoksa zaten sistem toplicam bu sorunun cevabını almak için...
  8. T

1080 ti için i 5 9500f almak mantıklımı elimde sadece İntel soketi var

Elimde ddr4 anakart var onu 32 gb ram intel i5 9500f 9.nesil yapıcam bide 1 tb ssd takıcam bide overclock yaparsam performansı artar mı?
Geri