Asus el konsolu alacak paran varsa veya ileride olacaksa 35 bin civarına 0 5060-5060ti sistemler var zaten direkt onları alırsın. 10 bin nereye 50 bin...
Şöyle söylim bilmiyorum ama fazla değil hatta ilk rx 580 toplamıştım bide ayriyetten Xbox ım vardı ama şuan toplasam zatem performans odaklı toplardım orta...
Merhabalar 10.000 tl ye sistem toplamak istiyorum her şeyin fiyatı arttı bana ram hafıza Anakart psu işlemcili bir sistem önerisi yapar mısın emulator...
VRR ile RTX in bağı ne ki? VRR dediğin şey 60FPS sabit yerine konsolun verdiği maks FPS ile (70-80-90 olur o civarda dalgalanır genelde) oynamak için bir...
Hocam TV ve monitör için bence VRR desteği olmadan almanız mantıklı mı tam olarak kesin olarak cevap vermem gerekirse VRR desteği bence olmadan alınır. Tabi...
Bazı monitörlerde genellikle vrr desteği oluyor 2k ıps ise ve g-sync ve free-sync ve Vrr yazıyorsa oluyor illa tv olmak zorunda değil ha tv de ki fark çok...
Ya pronun benim bildiğim kadarıyla tv ve monitör için vrr desteğine ihtiyacı yok mu onu soruyorum yoksa ben de tabii ki de tercihim pro yanında olur ama oled...