Şöyle söylim bilmiyorum ama fazla değil hatta ilk rx 580 toplamıştım bide ayriyetten Xbox ım vardı ama şuan toplasam zatem performans odaklı toplardım orta yüksek ayarlar 1080p için çünkü bana aşırı para vermek mantıklı gelmiyor ama aklımda 1 yıl biriktirip sonra almak var ya da kalkıp şu asus...
Merhabalar 10.000 tl ye sistem toplamak istiyorum her şeyin fiyatı arttı bana ram hafıza Anakart psu işlemcili bir sistem önerisi yapar mısın emulator oyunlarına yetecek bir sistem grafik takıntım yok o yüzden yardıma ihtiyacım var
Bazı monitörlerde genellikle vrr desteği oluyor 2k ıps ise ve g-sync ve free-sync ve Vrr yazıyorsa oluyor illa tv olmak zorunda değil ha tv de ki fark çok farklıdır orayı bilemem ama ben monitörde oynicam ama pssr 2.0 güncellemesi almamış hiç bir oyunda anlaşılan o kadar etkisi yok hangi videoya...
Ya pronun benim bildiğim kadarıyla tv ve monitör için vrr desteğine ihtiyacı yok mu onu soruyorum yoksa ben de tabii ki de tercihim pro yanında olur ama oled monitör alıcaksam vrr destekli olmicak sony zaten dedi ya vrr desteği olması gerek diye eğer bu gereksinim kalkmadıysa ıps panele yönelicem...
Merhabalar bu konu hakkında ps5 pro mu slim mi diye konu açmıştım ama bir şeyi daha merak ediyorum ps5 pro ile slim arasında görüntü anlamında devasa bir fark var mı çünkü 2.el alıcam zaten ve fiyat farklarını düşünürsek mantıklı mı diye de sormak istedim alıcağım monitör ise zaten 2k en ucuz...
Şöyle söylim vrr desteğim olmicak yani raytracing açamicam vrr olduğu sürece raytracing kullanabiliyorum sadece
1772821169
RT benim için çok önemli değil oled monitör de de zaten vrr desteği yok RT kullanamicam
1772821215
Zorlayıp almaya çalışıcam ama yani hani vrr olmadığı sürece slim ile...
Merhabalar pc işi ile uğraşmak istemediğim için konsol almak istedim bir kaç ay sonra işe başlicam ve ona göre pro alıcam ya da slim ve yanına samsungun oled monitörünü alıcam o yüzden sormak istedim vrr desteği yoksa pro almamın zaten bir anlamı yok ve alıcağım oled monitörde vrr yok zaten ama...
1080p 60 fps televizyon için güncel hem video aşırı ağır videolar yapmıcam bir de güncel teknoloji olsun istiyorum Rx 9060 xt düşünüyorum amd tarafında Nvidia tarafında ise 4060 ti düşünüyorum çünkü 2.el fiyatlar abartılı olmaya başladı...