Arama sonuçları: *

1. T

10.000 tl ye kasasız sistem önerisi

İkinci elde 18.000 e var ben Xbox veya ally x modelinden bahsetmiyorum 1774877376
  2. T

Şöyle söylim bilmiyorum ama fazla değil hatta ilk rx 580 toplamıştım bide ayriyetten Xbox ım vardı ama şuan toplasam zatem performans odaklı toplardım orta yüksek ayarlar 1080p için çünkü bana aşırı para vermek mantıklı gelmiyor ama aklımda 1 yıl biriktirip sonra almak var ya da kalkıp şu asus...
  3. T

İzledim zaten belki öneriniz olur diye sormak istedim çünkü her şey ateş pahası zaten
  4. T

Merhabalar 10.000 tl ye sistem toplamak istiyorum her şeyin fiyatı arttı bana ram hafıza Anakart psu işlemcili bir sistem önerisi yapar mısın emulator oyunlarına yetecek bir sistem grafik takıntım yok o yüzden yardıma ihtiyacım var
  5. T

Ps5 Slim mi? Ps5 Pro mu?

Yok aslında düz de de 60fps oynuyorsun zaten olmazsa vrr destekli monitör alır geçerim
  6. T

Ps5 pro ve ps5 slim arasında ki görüntü farkı ne kadar

Bazı monitörlerde genellikle vrr desteği oluyor 2k ıps ise ve g-sync ve free-sync ve Vrr yazıyorsa oluyor illa tv olmak zorunda değil ha tv de ki fark çok farklıdır orayı bilemem ama ben monitörde oynicam ama pssr 2.0 güncellemesi almamış hiç bir oyunda anlaşılan o kadar etkisi yok hangi videoya...
  7. T

Ya pronun benim bildiğim kadarıyla tv ve monitör için vrr desteğine ihtiyacı yok mu onu soruyorum yoksa ben de tabii ki de tercihim pro yanında olur ama oled monitör alıcaksam vrr destekli olmicak sony zaten dedi ya vrr desteği olması gerek diye eğer bu gereksinim kalkmadıysa ıps panele yönelicem...
  8. T

Vrr desteği gerekmiyor mu peki bunun için çünkü alıcağım monitörde vrr desteği yok benim
  9. T

Merhabalar bu konu hakkında ps5 pro mu slim mi diye konu açmıştım ama bir şeyi daha merak ediyorum ps5 pro ile slim arasında görüntü anlamında devasa bir fark var mı çünkü 2.el alıcam zaten ve fiyat farklarını düşünürsek mantıklı mı diye de sormak istedim alıcağım monitör ise zaten 2k en ucuz...
  10. T

Ps5 Slim mi? Ps5 Pro mu?

Şöyle söylim vrr desteğim olmicak yani raytracing açamicam vrr olduğu sürece raytracing kullanabiliyorum sadece 1772821169 RT benim için çok önemli değil oled monitör de de zaten vrr desteği yok RT kullanamicam 1772821215 Zorlayıp almaya çalışıcam ama yani hani vrr olmadığı sürece slim ile...
  11. T

Ps5 Slim mi? Ps5 Pro mu?

Merhabalar pc işi ile uğraşmak istemediğim için konsol almak istedim bir kaç ay sonra işe başlicam ve ona göre pro alıcam ya da slim ve yanına samsungun oled monitörünü alıcam o yüzden sormak istedim vrr desteği yoksa pro almamın zaten bir anlamı yok ve alıcağım oled monitörde vrr yok zaten ama...
  12. T

Çözüldü✓ Güncel ekran kartı almak istiyorum 0 olarak...

20 bin bandına çıksam yeterli abartmak istemiyorum ddr4 kullanıyorum zaten yoksa 8gb lık versiyonu alıcaktım
  13. T

Evet öyle ağır şeyler yapmıcam ama o yüzden sordum
  14. T

Ya hani uzun ömürlü diye söyledim yoksa eski nesil kaçtığını biliyorum
  15. T

1080p 60 fps televizyon için güncel hem video aşırı ağır videolar yapmıcam bir de güncel teknoloji olsun istiyorum Rx 9060 xt düşünüyorum amd tarafında Nvidia tarafında ise 4060 ti düşünüyorum çünkü 2.el fiyatlar abartılı olmaya başladı...
  16. T

Çözüldü✓ Rx 6800 xt/rx 6800 mü? Yoksa Rtx 4060/5050/3080 ti mi?

Teşekkürler zaten başka biri ile palit ekran kartını 14500 13500 e indirdim kutusu herşeyi vardı testlerinde attı adam 1770408573 Mutlaka dikkat edicem
  17. T

Tamamdır teşekkür ederim dikkat edicem
  18. T

3060 ti almayı düşünüyordum normalde ama rtx 3080 ti daha güçlü kaldığı için onu tercih ettim olmazsa zorlayabilirsem 3070 ti falanda düşündüm ama vram sıkıntısı da çekmek istemedim pek
  19. T

Olabilir ama uyguna almam gerek bütcem zaten 12k olduğu için ve sırf bunun için hafızayı kısıcam çünkü iyi bir ekran kartım olsun istiyorum ve mutlaka geleceğe dönük olsun istiyorum oyun vb. İşlerle uğraşırken rahat edim istiyorum
  20. T

İl olarak uzaktayım wp den test isticem yazdım duruyor mu diye ama umarım satılmaz satılırsa Rx 6800 xt veya düz modeline yönelicem
Geri