Arama sonuçları: *

• Users: davidk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. davidk

F/P oyuncu kulaklığı önerisi

1k-1.5k fiyat bandında kulaklık lazım rekbetçi fps oynuyorum game power mihawk bu fiyat skalasında en fp gibi geldi daha iyi seçenekler varsa alabilirim
  2. davidk

Manyetik switch klavye önerisi?

Aula hero 68 he manyetik swtich klavyeyi almayı düşünüyorum tasarımı diğer manyetik swtich klavyelerden daha çok hoşuma gidiyor bilenlerden yorum ve varsa başka klavye tavsiyesi bekliyorum
  3. davidk

Elinde satılık r5 5600 olan varmı?

Elimde r5 4500 var 5600 e geçmek istiyorum elinde olan arkadaşlar yazabilir iletişime geçerse sevinirim
  4. davidk

R5 5600 takaslıyacaklar yazabilir?

Detay için WhatsApp görüşebiliriz takas ve satmak içinde olabilir sadece r5 5600 e geçmek istiyorum
  5. davidk

Hangi işlemciyi almalıyım?

2.elden işlemci alacağım r5 5600x mi yoksa 5600 mü alayım
  6. davidk

Vatandan bugün monıtor aldım iade edebilirmiyim ?

Vatandan bugün eve gelirken akşam monıtor aldım.Tavsiyeler üzerine daha iyi monıtor alma fırsatım varmış sebeb bu iade alırlarmı ?
  7. davidk

Monitor aldım yorumlayın

https://app.hb.biz/CPueB8OLISLR Vatandan 6k fiat ile Asus VG3A aldım Rekabetçi fps ağırlıklı ara sırada hikaye oynuyorum filmde izliyorum yorumlarınızı merak ediyorum
  8. davidk

Game power monitör alınır mı? ?(linke bakın)

https://www.incehesap.com/gamepower-bull-t20-27-flat-fast-ips-180hz-0-5ms-fhd-gaming-monitor-fiyati-76850/ 3 gündür araştırıyorum monitör alıcağım bekliyorum Görüp öneri yaparsanız sevinirim. Maks 4.5k-5k belki 5500 e çıkılır
  9. davidk

4-5k monitor önerisi?

Arkadaşlar herkes bir şey öneriyor.Aoc öneriliyor bir ton sorun şikayet yazan olmuş msı mag 256f var kafamda son olarak.Bu bütçeye sıkıntı yaşamıyacağım monitör istiyorum reklam yapmak için öneri yapanlar mümkünse yapmasın.Teşekkürler
  10. davidk

Msı mag 256f alınır mı??

Maks 5k bandında alınabilicek daha iyi monitor varmı?ve bu monitörde gysnc özelliğinin olduğunu göremedim varmıdır?
  11. davidk

Bu monıtor alınır mı? ve 4k monı tavsiyesi ?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2721ff-27-180hz-1ms-hdmi-dp-type-c-freesync-g-sync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u25422 Bu monıtor alınır mı?? Öncelikle sık bir rekabetçi fps oyuncusuyum ara sıra hikaye oyunlarıda oynuyorum.4k zorlarsam çok zorlarsam 5k bütçem var.Bu monıtor bu fıayata değermi...
  12. davidk

Çözüldü✓ Bu Kulalığın marka modeli ne ?

Arkadaşımdan aldım marka model ne bilmiyorum bilen varsa yazabilirimi
  13. davidk

Bı güncellemelerfen yapmam gereken varmı (PC)?

Güncellenen gereken varmı aralarında yardımcı okursanız sevinirim oyun sistemi kullanıyorum
  14. davidk

CS oynarken yırtılma sorunu?

CS2 oynarken düşanlarda tırtılma sorunu oluyor duvar arkasından geliyor ve gidip baktığımda orda olmuş oluyor adam hile gibi bişey ama göze hoş gelmiyor nedir sorunu?
  15. davidk

1000 TL bandında mekanik beyaz klawye

Rekabetçi oyunlar için uygun switch sesi yüksek % 60 klavye
  16. davidk

B550 anakarta en iyi hangi işlemci alınır?

Gigabyte b550m ds3h ,asus rog GTX 1070 ekran kartı, anakartın desteklediği en iyi işlemci model ve f/p işlemci hangisidir?
  17. davidk

Çözüldü✓ EKRAN KARTI RGB NASIL AKTİF EDİLİR

Asus rs GTX 1070 RGB kapalı hangi uygulama ?
  18. davidk

Ekran kartı çalışıyor ama fan rgbsi yanmıyor?

Asus rog strix GTX 1070 Ekran kartımın bugün fanlardaki rgbsinin yanmadığını farkettim bi ara Asus aura uygulaması varmış baktım kartını görmedi (rgblern kapalı olduğunu düşünüyorum)Ne yapmam gerekiyor?
  19. davidk

Yardım EKRAN KARTI TAM PARFORMANS VE OC İÇİN YARDIM ..?

Asus rog strix gtx 1070 oc. Sisteme yeni taktım Kart çok dipte çalışıyor. afterburnerden bakıyorum. Afterburnerden yapılması gereken ayarlar varsa neler yapmalıyım? Oc işlemi bilen birinden yardım almak isterim ? Beni bu dertten kurtarsın DROP yemekten sıkıldım ...
  20. davidk

GTA 5 oynarken DROP yiyorum yardım

Oyun oynarken sanki net çekmezde ytde video izlersin ya dona dona o şekilde DROP yiyorum çok sinir bozucu (ryzen5.4500 16gb ram GTX 1070 500 GB m2ssd)
Geri