Maks 5k bandında alınabilicek daha iyi monitor varmı?ve bu monitörde gysnc özelliğinin olduğunu göremedim varmıdır?
guncellede suan kullandıgım bır monıtor gercekten cok ıyı ve bence parasını hakeden monıtor onerırım sıddetle ama bır eksıgı var fps modunda gercekten renkler cok kotu ama fps modunda kullanmıyorum o yuzden umrumda degıl cunku fps modunda monıtor goruntu bozukluklarına neden oluyor ornek yesıl grı gıbı gozukuyor kı fps modu ıcın normal sayabılırız ordakı amac renk degıl en ıyı tepkıme suresını vermek ama genede bu eksısıne eksı saymaya gerek bıle yok o yuzden kesınlıkle sıddetle onerdıgım bır monıtor ozellıkle 8bıt+ 10frc renk derınlıgıne sahıp olması onu dıger bu fıyat bandındakı monıtorlerden ayıran en buyuk farkı olabılırMaks 5k bandında alınabilicek daha iyi monitor varmı?ve bu monitörde gysnc özelliğinin olduğunu göremedim varmıdır?
hocam bu monıtorler genelde 6bıt frc 8 bıt oluyor bılmıyorum tam olarak kesın bırsey demıyeyım de kesınlıkle alınmaz eger 6bıt frc 8 bıt ıse kı yuksek ıhtımalde oyledırKontrast farkından dolayı bu daha iyi.![]()
Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bazı 6 bit + FRC'ler 8 bit kadar iyi olabiliyor. Ayrıca 10 bit ile 8 bit arasında pek fark yok. OLED monitör kullanan monitör uzmanı bir kişi monitörünü bazen 8 bitte kullandığını ve hiç fark hissetmediğini söylüyor. Ayrıca 24G42E, 256F gibi üst seviye renk gamutu sunuyor ve kontrast olarak çok daha iyi. 256F 1100:1 standart IPS kontrastını sunuyor, 24G42E ise 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranını sunuyor.hocam bu monıtorler genelde 6bıt frc 8 bıt oluyor bılmıyorum tam olarak kesın bırsey demıyeyım de kesınlıkle alınmaz eger 6bıt frc 8 bıt ıse kı yuksek ıhtımalde oyledır
Peki ölü piksel ghosting çıkma ihtimali nedir?Böyle bi durum olduğunda değişim yada iade yolları varmı?Ve son olarak msı renk sayısı 1.07b aoc'de o bilgiyi yazmamışlar galiba onunki kaçtır?Bazı 6 bit + FRC'ler 8 bit kadar iyi olabiliyor. Ayrıca 10 bit ile 8 bit arasında pek fark yok. OLED monitör kullanan monitör uzmanı bir kişi monitörünü bazen 8 bitte kullandığını ve hiç fark hissetmediğini söylüyor. Ayrıca 24G42E, 256F gibi üst seviye renk gamutu sunuyor ve kontrast olarak çok daha iyi. 256F 1100:1 standart IPS kontrastını sunuyor, 24G42E ise 1500:1 IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranını sunuyor.
benım onerım kesınlıkle suan aktıf kullandıgım mag 256f olacaktır eksığını anlattım onun dısında nokta sorunsuz bır monıtorPeki ölü piksel ghosting çıkma ihtimali nedir?Böyle bi durum olduğunda değişim yada iade yolları varmı?Ve son olarak msı renk sayısı 1.07b aoc'de o bilgiyi yazmamışlar galiba onunki kaçtır?
Ölü piksel ve ghosting tamamen şans işi. 1 milyon TL'e aldığın monitörde de çıkabilir. 14 gün içinde 1 tane bile ölü piksel çıksa iade edebilirsiniz.Peki ölü piksel ghosting çıkma ihtimali nedir?Böyle bi durum olduğunda değişim yada iade yolları varmı?Ve son olarak msı renk sayısı 1.07b aoc'de o bilgiyi yazmamışlar galiba onunki kaçtır?