Arama sonuçları: *

• Users: Mckr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mouse Pad Önerisi 2026

Merhaba mouse ve mouse pad ikilisini yeniliyorum mouse olarak Razer Viper V3 Pro sipariş ettim mouse pad olarak 2 yıl önce Vatan'dan inca mouse pad almıştım şu an onu kullanıyorum koldan oynuyorum sensim genel olarak oyunlarda düşük orta CS Valorant ve Apex ağırlıklı kullanacağım maksimum 2K...
  2. M

Asrock Phantom Rx6800xt İçin Riser Kablo Önerisi

Merhaba arkadaşlar riser kablo arıyorum bu ürünü buldum sizce alınır mı? ve performans kaybı çok olurmu https://amzn.eu/d/09DoP81k
  3. M

Thermaltake View 370tg Fan Önerisi

Merhaba Corsair 480T kasadan Thermaltake View 370 TG kasaya geçtim bu kasaya ekstra olarak alt tarafa 3lü fan kiti almalımıyım almalısın derseniz öneri yaparsanız sevinirim.
  4. M

Steam Forza Horizon 6 İndiriken İndirme Hızı Düşmesi

Merhaba steamden forza horizon 6 indiriyorum indirme hızım 18 19 mb ile başlayıp bir anda 20 kbps lere kadar iniyor neden olabilir ?
  5. M

9700x Vs 7800x3d Hangisi Alınmalı ?

Merhaba bu iki işlemci arasında kaldım 2k 180hz monitörüm var her türlü oyun oynuyorum haftada bir rust da giriyorum ekran kartım rx6800xt le hangisi daha güzel gider ve daha uzun ömürlü olur 9700x 13 k 7800x3d 15 k
  6. M

12000 Tl Bandında R7 9700x Alınır mı? ?

Merhaba yeni ddr5 e geçiyorum işlemci olarak kafamda 7500f, 9600x ve 9700x var ama aradaki fiyat farkları göz önüne alındığında işin içinden çıkamıyorum güncel olarak 7500f 6000 tl 9600x 8800tl 9700x 12000 tl bandında 2k oyunculukta rust cs ve hikayeli senaryolu oyunlar oynuyorum bu durumda...
  7. M

Ddr5 İşlemci Önerisi

Merhaba arkadaşlar ddr4 ten ddr5 geçiyorum anakart ve ram aldım işlemci kaldı en mantıklı işlemci nedir acaba Parçalar : Gigabyte B650 eagle gaming anakart Corsair Vengance 32 GB 16x2 6000 mhz cl36 ram Psu 750 w coolermaster psu RX 6800 XT ekran kartı (9070XT geçne ihtimalim var) Thermaltake...
  8. M

Pc İçin Xbox Vs Dualsense

Merhaba normalde pc için Gamesir nova 2 lite gamepad almıştım fakat supernovanın fiyatı iyi geldiğinden iade etmiştim ama bir yanlışlık olmuş ve amazon hediye kartına iadem yapılmış ve bu kuponu sadece amazon satıcılı ürünlerde kullanabiliyorum malum amazonda sadece xbox ve dualsense satıyor pc...
  9. M

Asus Rog Pelta Kulaklık Type C Dongle Dönüştürücü ile Kullanmak

Merhaba Asus rog pelta sipariş verdim fakat gördüğüm kadarıyla type c dongle ile geliyor kasamda bu giriş yok o yüzden dönüştürücü ile kullansam gecikme yada kalitede bozulma yaparmı yoksa iptal edip hyper x cloud 3 s mi almalıyım ?
  10. M

İntel Ddr4 Sistem Tavsiyesi

Merhaba şuan 5600 işlemci kullanıyorum rustta ve bazı oyunlarda fps tatmin etmiyor özellikle rustta drop yiyorum 2k çözünürlükte oynuyorum bu işlemciyi ve b450 m anakartımı satıp 14600k ve ddr4 bir anakart alsam şuan ki ram kitimle kullanmak mantıklımı yoksa gereksiz maceramı olur...
  11. M

Lga 1700 İşlemcileri Ddr4 Te Kullanabilirmiyim

Merhaba Şuan 5600 ve b450 m li am4 bir sistemim var işlemci yetersiz geldiği için yükseltmek istiyorum ama Am4 te bundan iyisi 5700x3d ve 5800x3d onlarda saçma paralarda AM5 geçmekte aynı şekil pahalı . Geçenlerde intelin 14.nesili gibi LGA1700 soketli işlemcilerin hem ddr4 hem ddr5 destekli...
  12. M

Asus Rog Xg27aqwmg Oled Monitördeki Parantezler Normalmi ?

Merhaba arkadaşlar Asus Rog XG27AQWMG monitörünü bugün satın aldım ekran jelatinini söktüğümde bu parantezler dikkatimi çekti ekranın dışında altta çerçevenin sınırında boydan boya parantezler var bu normal bir durummu yoksa iade talebi açmalımıyım ?
  13. M

Asus rog xg27acs alınır mı? farklı önerilere açığım

Merhaba arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum fakat bu fiyata daha iyisi varsa yada bu özelliklerde daha uygun bir monitör önerisine de açığım bütçe ortalam 10.000 tl 1-2 k altı üstü olabilir...
Geri