Arama sonuçları: *

• Users: ali_tr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

10.000TL Telefon Önerisi

10.000TL'ye yurtdışı telefon önerisi istiyorum. Telefonda benim için önemli olan performans. Bataryası iyi gitsin ve mümkünse hızlı şarj olsun. Onun dışında kamera çok önemli değil, net fotoğraflar çeksin yeter. Önerileriniz 10.000TL'yi çok geçmezse iyi olur. Diğer aradığım özellikler: +En az...
  2. A

Redmi Note 12 Pro 5G ne kadar eder?

2024 Ağustos ayından beri kullanıyorum. Kozmetik olarak temiz. Herhangi bir kırık, hasar vb. yok. Telefon yurtdışı ve direnç ile IMEI kaydı yapıldı. Şebeke sorunu var. 2024'te 8000TL'ye almıştım. Şebeke sorunu sebebiyle satmak istiyorum. Ederi nedir? Edit: Bendeki 8/256 olan model. (Epey'de en...
  3. A

2000TL Bluetooth kulaklık önerisi

Önceki kulaklığım Anker R50i idi. Ve memnundum açıkçası. Şu an P30i var. R50i'nin üst modeli olduğu halde ses kalitesini vs. pek beğenmedim. Kulak üstü veya kulak içi farketmez. En iyi performansı alabileceğim kulaklığı arıyorum. Ses ve ürün kalitesi en az R50i kadar olsun istiyorum. Ayrıca...
  4. A

Ne tür kulaklık alınmalı?

1-Kablolu/kablosuz normal kulakiçi 2-IEM 3-Kablolu/kablosuz kulaküstü Kullanım amacı: Müzik/Film ve oyun. Oyun için olan kulaklıkların Müzik/Film için olanlardan ne farkı var tam bilmiyorum (muhtemelen gecikme süresi anlamında daha iyidir.). Ve ses kalitesinden ödün vermek istemiyorum...
  5. A

Getir Finans Getirpara nasıl kullanılır?

Getirparaları Getir uygulamaları dışında nerelerde kullanabilirim? Getir Finans içerisinden altın alınabileceği söyleniyordu ama 750tl Getirparam olduğu halde bakiye 0 gözüküyor.
  6. A

Türk Telekom abonelik sözleşmesi iptal edilebilir mi?

Annem geçen cuma TT Abonelik Sözleşmesi'ni imzaladı. Sözleşmeden önce TT çalışanı adresimizde max. 24mbps altyapı olduğunu söyledi ve 24mbps paket sattı. 2-3 gün sonra kurulum için ekip geldi. Ama kapımıza gelip altyapınız yok. Altyapı yapacağız deyip hemen gittiler. 3 gündür herhangi bir...
  7. A

Sistem dosyaları nasıl silinir?

Telefonun hafızası doldu. Depolamanın büyük çoğunluğunu sistem dosyaları (86.2GB) kaplıyor. Telefonu sıfırlamadan bu dosyaları (en azından bir kısmını) silmenin bir yolu var mı? Cihaz: Xiaomi Redmi Note 9 (YD olduğu ve yazılımla IMEI atıldığı için telefonu sıfırlarsam muhtemelen IMEI gider. O...
  8. A

Altyapı Sorgulama Sonucu Doğru Mu?

Daha önce birçok farklı siteden defalarca kez altyapı sorgulama yaptım. Hepsinde "altyapınız yok" yazıyordu. Ama dün bir yakınımızdan aldığımız numarayla TT'u aradık. Sonra onlar farklı bir numaradan arayıp adresimizin max. 24mbps desteklediğini ve fiyatının ilk 9 ay 750, son 9 ay 890TL olduğunu...
  9. A

Windows 11 ISO Yazdırma Telefonda Sağlıklı Bir Şekilde Olur Mu?

Freedos laptop'a Windows 11 kuracağım. Fakat 2. bir bilgisayarım yok. OTG ile USB belleği telefona bağlayıp ISO yazdırma yapılabiliyormuş. Bu şekilde ISO yazdırmanın bilgisayar ile yazdırmaya göre herhangi bir dezavantajı var mı? Sorunsuz bir şekilde yapılabilir mi?
  10. A

1.000 TL'ye kablosuz mouse önerisi

El uzunluğum yaklaşık 18.5 cm. Tutuş şeklimi tam bilmiyorum. Claw ve palm şeklinde öneri yapabilirsiniz. Önceliğim kaliteli ve uzun ömürlü olması (sorun çıkarmaması/bozulmaması). Yani özelliklerinin iyi olması benim için 2. planda. Kullanım amacı: Genel kullanım ve oyun. Bütçe: 1.000 TL (bütçe...
  11. A

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Merhaba, Bilgisayar mühendisliği için bilgisayara ihtiyacım var. Şu an hazırlık okuyorum. Nasıl bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu bilmediğimden konu açmak istedim. Üniversite boyunca işimi görecek bir bilgisayar önerirseniz sevinirim. Bilgisayar mühendisliğine başlayınca oyun/uygulama...
  12. A

20000 mAh Powerbank Önerisi

5000 mAh bataryalı telefonu en az 3-4 kez şarj edebilecek 20000 mAh veya üzeri bir powerbank ihtiyacım var. Hızlı şarj özelliği de olursa güzel olur. Bütçe maksimum. 1000 TL. Bütçeyi çok aşmazsa iyi olur. Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Aklımda aşağıdaki 2 powerbank var. Bu ikisinden...
  13. A

Bilgisayar Mühendisliği için bilgisayar önerisi

Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar önerisine ihtiyacım var. Net bir bütçem yok. Ama 20-30k arası diyebilirim. Üniversite boyunca işimi görecek, sıkıntı çıkarmayacak uzun ömürlü bir bilgisayar olsun yeter.
  14. A

Video sıkıştırma uygulaması önerisi

Görüntü kalitesini bozmadan (video bulanık olmasın, 480p ve üzeri gibi net olsun yeter) videoları olabildiğince iyi sıkıştıran ve mümkünse sıkıştırma işlemini hızlı yapan bir uygulamaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Kısaca aranan özellikler: +Video kalitesini bozmama (videonun...
  15. A

Real Gangster Crime hileli APK var mı?

Merhaba, Real Gangster Crime oyununun 5.15.190 versiyonun hileli APK'sı olan varsa paylaşabilir mi? (İlla bu sürüm olması gerekmiyor. Grafikler vs. bu sürümdeki gibi olsun yeter. Yeni sürümün hileli APK'sı internette var. Ama onu beğenmediğim için bu sürümü arıyorum. İnternette bulamadım.)
  16. A

Sandisk USB Yazma Sorunu

Sandisk Ultra Flair 64GB USB belleğimi belki hızı biraz artar diye içindeki dosyaları (usbye ait yüklü gelen dosyalar) yedekleyip biçimlendirdim. Sonra yedeklediğim dosyaları usbye geri yükledim. Şu an usbye dosya yazarken hız sürekli sıfıra düşüyor. Ve eskisinden çok daha yavaş çalışıyor. Hızı...
  17. A

Öneri Amazon'dan Kitap Önerisi

Hazır indirim varken kitap alayım diyorum. Önerdiğiniz kitap var mı? Türü çok da önemli değil. Bir de dune serisini almayı düşünüyorum da set olduğu için ya beğenmezsem diye alıp almamak konusunda tereddüt ediyorum. Sizce alınır mı? Bu arada dune serisini alırsam başka kitap almayacağım.
  18. A

Anker R50i İkiye Ayrılması Garanti Kapsamında Mı?

Merhaba, Anker R50i kulaklığımın sol kulaklığı silerken fotoğraftaki gibi ikiye ayrıldı (Her zamanki gibi sildim. Herhangi bir şekilde sert müdahalede bulunmadım.). İki parçanın birleşmesini sağlayan iki çubuk şeklindeki parça sağlam gözüküyor. Üzerine oturtup bastırınca yerine oturuyor. Ama...
  19. A

Ghost screen olmuş telefonun ekranını başka bir telefona yansıtmak

Merhaba, ekranı ghost screen olmuş bir telefonu ekranını kendi telefonuma yansıtarak kullanmak istiyorum. Ama ekranı ghost screen olan telefonun ekranı yansıtma esnasında kapalı olsun istiyorum. Çünkü çok çabuk ısınıyor ve çok fazla ısınıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Bunu yapabilen bir uygulama...
  20. A

128 GB Kaliteli Flash Bellek Önerisi

Merhaba, 128 GB flash bellek önerisi istiyorum. SanDisk Ultra flair veya Ultra Luxe modelini düşünüyorum. Bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? Veya bildiğiniz daha iyi bir flash varsa önerebilir misiniz? Ve son olarak attığım linklerdeki satıcılar (özellikle de Ultra Luxe modelinin...
Geri