Arama sonuçları: *

• Users: ataogluu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Fivem Mouse Hızlı Çevirildiğinde Ani FPS Düşüklüğü ( Mouse Kaynaklı Çözüm )

Selam arkadaşlar bugün başıma gelen bir şeyden bahsedeceğim ve başıma gelenleri size de aktarmak istiyorum belki benim durumumda olan bazı kişiler vardır onlara çözüm kavuşturabiliriz umarım Öncelikle sistemim; RX6650xt-7500f-b650me-16x1 -650w psu Fivem/gta5te RDR2de ve bazı oyunlarda mouseyi...
  2. A

Kumtel Mobil Klima 7000btu

Arkadaşlar ev kira ve yüksek maliyet nedeniyle mobil/portatif fp bir soğutma sistemi arıyorum odam max 15metre karedir çok bilmiyorum Akakçede kumtelin bu ürününe denk geldim yorumlar iyi diyor sizin öneriniz tavsiyeniz ne odam zaten serin Antalya sıcağına alışkınım şuan Marmara bölgesindeyim...
  3. A

Bilgisayar Montaj Hakkı Nedir?

Selamlar bilgisayarımı montaj etmesi için bir yere götürdüm tüm parçaları teslim ettim fiyatını sordugumda ise bana ısrarla fiyat vermedi bittikten sonra konuşacağımızı söyledi bu işin hakkı nedir ne kadar fiyat verilir fiyatın absürt olup olmadığını bana ortalamasını söyler misiniz
  4. A

Am5 Sistem Birleştirme İçin Yardım İstiyorum

sıfırdan tek tek parça olarak Am5 bir sistem topladım tüm parçalar şu an elimde fakat nasıl birleştireceğimi anakartta hangi neyin nereye takılacağını bilmiyorum am5 sistem toplama videosu falan var mı bulamadım 7500f 16x1 ddr5 6000mhz cl38 Msi B650m-e pro 6650xt asus sual Crucial 1TB gen4 plus...
  5. A

Thermalright Assassin Spirit 120 Dark Evo Kaliteli mi? 1500tl

Normalde sıvı soğutucu alacaktım fakat fiyattan performans etmek için bu kule tipini tercih ettim sizce mantıklı bir karar mı alternatif ne olabilirdi estetiğe önem verdiğim için bunu aldım
  6. A

4000tl Bandına Kasa+Soğutma Arıyorum

Arkadaşlar selam 4000 TL bütçem var kasa ve 7500F işlemci için sıvı soğutucu veya kule tipi arıyorum kasa microatx anakart, akvaryum ve 240nm olması önceliğim ikili set önerilerinizi bekliyorum
  7. A

Ddr5 Setup Bileşenleri F/P 45.000tl❌ 25.000tl✅

Selamlar DDR5 setup topluyorum ikinci el sıfır olarak, aldığım tüm ürünler temiz hatta yarısı sıfır yarısı ikinci el KFG liste aşağıya bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Tabii, kopyalanabilir tablo olarak: Parça Aldığım Fiyat Sıfır Fiyatı Fark Ryzen 5 7500F 4.250 TL ~7.750 TL +3.500 TL...
  8. A

En Ucuz Ddr5 Sistem Toplama

Dostlar selam sistem toplama kararı aldım ve tek tek piyasadan parça topladım elimdeki bileşenler şunlar; ✅ İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F ✅ Anakart: MSI PRO B650M-E ✅ SSD: Crucial P3 Plus 1 TB PCIe 4.0 NVMe ✅ RAM: TeamGroup T-Force Vulcan DDR5 16 GB (1x16) 6000 MHz CL38 Tüm parçaları küsüratsız...
Geri