Arkadaşlar ev kira ve yüksek maliyet nedeniyle mobil/portatif fp bir soğutma sistemi arıyorum odam max 15metre karedir çok bilmiyorum
Akakçede kumtelin bu...
Hocam yaşadığım yerin ticaret odasına zaten bildirdim arayıp ek olarak CİMER‘e işletme hakkında bir yazı yazdım çünkü parayı IBAN gönderdim zaten dekont...
Yaşadığım yer küçük olunca müşteri de az bu doğrultuda buldu beni dükkanın elektrik su faturasını bana kitlemeye çalışıyor herhalde bir daha teknik servise...
Olayla ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum gerçekten bir drama mevzusuna döndü dün akşam saatlerinde bilgisayarcı beni tekrardan aradı yaptığı işlem...
kasam iki tane falso verdi;
İlk olarak kasamın kendi Argb çıkışlı power‘a bağlanan kısmını gitmiş anakartta power reset kısmına bağlamış renk değiştirmek...
Evet arkadaşlar gittim kasamı zor bela aldım gittiğimde kasamın daha yarısını toplamamış bile yedi saattir ne yaptığını sordum farklı işinin olduğunu...
Kasamın fonksiyonu çok fazla psu anakart kasa birleştirmesini tam yapamam diye verdim mecbur, umarım verdiğim kişide yapar 30dkya gidip alacağım her şey...