Arkadaşlar ev kira ve yüksek maliyet nedeniyle mobil/portatif fp bir soğutma sistemi arıyorum odam max 15metre karedir çok bilmiyorum
Akakçede kumtelin bu ürününe denk geldim yorumlar iyi diyor sizin öneriniz tavsiyeniz ne odam zaten serin Antalya sıcağına alışkınım şuan Marmara bölgesindeyim...
Hocam yaşadığım yerin ticaret odasına zaten bildirdim arayıp ek olarak CİMER‘e işletme hakkında bir yazı yazdım çünkü parayı IBAN gönderdim zaten dekont falan duruyor bilmiyorum artık ne olur yaşça benden büyük saygımı bozmuyorum ama devam ederse kalbini kırıcam büyük ihtimalle
Yaşadığım yer küçük olunca müşteri de az bu doğrultuda buldu beni dükkanın elektrik su faturasını bana kitlemeye çalışıyor herhalde bir daha teknik servise ihtiyacın olursa kesinlikle merkezi bir yeri tercih ederim artık
1786700700
İstediği rakam fiyasko montaj kurulum teslime başta 4000 istedi...
Olayla ilgili bir güncelleme yapmak istiyorum gerçekten bir drama mevzusuna döndü dün akşam saatlerinde bilgisayarcı beni tekrardan aradı yaptığı işlem karşısında aldığı paranın yetersiz olduğunu ekstra olarak hesabı eklemeyi unuttuğu bir rakam varmış bileşenler ikinci el toplama olduğu için...
kasam iki tane falso verdi;
İlk olarak kasamın kendi Argb çıkışlı power‘a bağlanan kısmını gitmiş anakartta power reset kısmına bağlamış renk değiştirmek istediğim zaman kasa kendini resetliyordu dün 2 saat ardından bir şekilde hallettim normale çevirdim
İkinci olarak yorumu kesinlikle size...
Evet arkadaşlar gittim kasamı zor bela aldım gittiğimde kasamın daha yarısını toplamamış bile yedi saattir ne yaptığını sordum farklı işinin olduğunu söyledi başında durarak bilgisayarımı toplattırdım kule tipine takamadı gittim ben taktım yanlış ürünü aldığımı söyledi başta fakat ürünün doğru...
Kasamın fonksiyonu çok fazla psu anakart kasa birleştirmesini tam yapamam diye verdim mecbur, umarım verdiğim kişide yapar 30dkya gidip alacağım her şey çıkacak ortaya
Selamlar bilgisayarımı montaj etmesi için bir yere götürdüm tüm parçaları teslim ettim fiyatını sordugumda ise bana ısrarla fiyat vermedi bittikten sonra konuşacağımızı söyledi bu işin hakkı nedir ne kadar fiyat verilir fiyatın absürt olup olmadığını bana ortalamasını söyler misiniz