Arama sonuçları: *

• Users: Mesut001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Netflix Paylaşımlı Hesap Güvenilir mi?

netflix paylaşımlı hesap güvenilir mi? arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi çünkü aylık 100 tl orjinali aylık 500 tl baya fark var arasında
  2. M

Yardım Pci-Express İ M2 Ye Dönüştürücü Lazım Yardım

m2 slotum bozuk yeni anakartda almak istemiyorum bundan önerisi lazım
  3. M

Arkdaşlar Oynamak İçin Modpaketi Lazım

minecraft için 15 20 modlu mod paketi önerisi lazım Arkadaşla oynicaz bir tık zorlayıcı olmasını istiyoruz
  4. M

Yardım Gamepad İçin Adaptör Lazım

gamepad için adaptör lazım 5v 1A adaptör lazım Model: ZD Gaming classic legend bu gamepadin şarj standı türkiyede yok bulabilirseniz o da olur
  5. M

Yardım Nasıl Bulunduğum Bölgeye Getirtebilirim

Benim yaşadığım bölgede 1000mbg internet altyapısı yok nasıl getirtebilirim dilekçe veya türktelekomun ana bayisine gitsem çözebilirmiyim
  6. M

Atom Bilişim Teşhir Ürün

https://www.atombilisim.com.tr/ryzen-5-7600-32gb-ram-1tb-m2-ssd-rtx-4060-8gb-ekran-karti-oem-paket-outlet-set teşhir ürün olduğu için alınır mı? bilemem ama gerçekten fiyatına göre güzel
  7. M

Yardım İkisinin Arasında Kaldım

[27/7 07:30] Mesut: https://app.hb.biz/QkdG5mWPk3HL [27/7 07:30] Mesut: https://app.hb.biz/v8dYGg1LGRsH Sizce hangisini almalıyım benim tercihim sanırım claws olucak
  8. M

Max 2500 Kulak Üstü Kulaklık Lazım

Max 2500 kulak üstü kulaklık lazım kız kardeşim için günlük Kullanım için kullanacak bir yardımcı olurmusunuz JBL 520BT almayı düşünüyorum nasıldır
  9. M

Yardım Türknet Kullanmak İstiyorum Yardımcı Olurmsunuz

Şu anda superonline 25mbps internet kullanıyorum benim olduğum bölgede türknet 86 mbps destekliyor ayda 950 tl ama yıllık ödersem 3000 tl daha ucuza geliyor ayda 700 tl civarına geliyor kullanan arkadaşlar yardımcı olurmsunuz
  10. M

A4tech Ürünleri Nasıl Alınır mı?

A4tech ürünleri nasıl alınır mı? fiyatları 1000-1500 arası için gayet makul gözüküyor alınır mı?
  11. M

Kardeşime Paten Almak İstiyorum

Kardeşime paten almak istiyorum 2-3 bin tl civarında kadınlar için paten önerisini yaparmısınız
  12. M

Lga 1151 İçin Kule Tipi Almak Mantıklı mı

Elimde i5-7500 işlemci var buna kule tipi soğutucu aradım bulamadım stok soğutucu kullansam sorun olurmu termal macunu thermalright macunu ile yenilicem
  13. M

Elimdeki Sistemi Nasıl Değerlendirmem Lazım

Elimde eski bir PC var içinde HP 82a1 anakart i5-7500 işlemci var güç kaynağı sanırım 300 w ve 4gb 2400 MHz tek kanal ram var buna ram takarsam ve 1050ti alırsam iyi bir sonuç elde eder miyim amacim kardeşim derslerini yapsın ve ufak tefek oyunlar oynasın yeni bir işlemciye gerek yok diye...
  14. M

Çözüldü✓ Elimdeki Sistemi Nasıl Değerlendirmem Lazım

Elimde eski bir PC var içinde HP 82a1 anakart i5-7500 işlemci var güç kaynağı sanırım 300 w ve 4gb 2400 MHz tek kanal ram var buna ram takarsam ve 1050ti alırsam iyi bir sonuç elde eder miyim amacim kardeşim derslerini yapsın ve ufak tefek oyunlar oynasın yeni bir işlemciye gerek yok diye...
  15. M

Hangi Tv Box Daha İyi Bilen Varmı

Xiaomi TV box almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz çok geldi bana daha uygunlu ve aynı kalitede olan varmı
  16. M

Yardım Hesapları Ayıramıyorum Yardım Edin

Hesapları ayıramıyorum yardım edin abim benim epic games hesabımı kendi rockstar hesabına bağlamış bunu nasıl ayırıcam bir yardımcı olun 1 saattir uğraşıyorum yapamadım
  17. M

1700 TL Bütçeyle Mouse Tavsiyeleri

El yapıma uygun mouse nasıl anlayabilirim Yardımcı olurmusunuz Max bütçe 1700
  18. M

Yardım Eski Oyunu Nasıl Oynayabilirim

Eskiden mobilde LEGO ninjago tournamet oynardım şimdi arıyorum bulamıyorum bı yardımcı olurmusunuz
  19. M

Yardım Driver Klavyeyi Görmüyor

Merhaba yeni klavye aldım havit KB900L driver indirdim ama driver klavyeyi görmüyor
  20. M

Yardım Kulaklık için jak>usb a dönüştürücü lazım

Kulaklık için jak>usb a dönüştürücü lazım araştırdımda bulamadım kullanan varsa yardımcı olurmusunuz
Geri