Arama sonuçları: *

• Users: Mesut001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Hesapları Ayıramıyorum Yardım Edin

Hesapları ayıramıyorum yardım edin abim benim epic games hesabımı kendi rockstar hesabına bağlamış bunu nasıl ayırıcam bir yardımcı olun 1 saattir uğraşıyorum yapamadım
  2. M

1700 TL Bütçeyle Mouse Tavsiyeleri

El yapıma uygun mouse nasıl anlayabilirim Yardımcı olurmusunuz Max bütçe 1700
  3. M

Yardım Eski Oyunu Nasıl Oynayabilirim

Eskiden mobilde LEGO ninjago tournamet oynardım şimdi arıyorum bulamıyorum bı yardımcı olurmusunuz
  4. M

Yardım Driver Klavyeyi Görmüyor

Merhaba yeni klavye aldım havit KB900L driver indirdim ama driver klavyeyi görmüyor
  5. M

Yardım Kulaklık için jak>usb a dönüştürücü lazım

Kulaklık için jak>usb a dönüştürücü lazım araştırdımda bulamadım kullanan varsa yardımcı olurmusunuz
  6. M

Öneri Kulaklık İçin Kaliteli Bir "Y" Ayırıcı Lazım

Kaliteli bir y ayırıcı lazım rastgele bir yerden aldım kulaklık için güzel ses veriyor ama mikrofonda çok kötü
  7. M

Yardım Razer blackshark V2 x aktivasyon kodu

Razer blackshark V2 x aldım kutudan aktivasyon kodu çıkmadı ne yapmam lazım yardım
  8. M

Yardım Asus b550mk arıza mı var

Asus b550 mk anakartimin arka kısmında turuncu ışık yanıyor anlamını bilen varmı
  9. M

Yardım Ryzen 5 5600 ve 9060xt ve darboğaz olur mu?

oyunları 1080p de oynayacağım ikinci elde ekran kartı bulamadığım için 9060xt 16 GB almak istiyorum darboğaz yaşar mıyım
  10. M

5060 8gb vs 9060xt 8gb

1080p de kullanacağım hangisi daha iyi sizce
  11. M

Beyaz bilgisayar kasamı güzelleştirmek istiyorum

Beyaz bilgisayar kasamı güzelleştirmek istiyorum karikatür tarzı şeyler yapmak istiyorum hangi boyaları kullanmam lazım
  12. M

PS3 gunxelledim ama hen yükleyemiyorum

Ps3xploit.me ye giriyorum auto installer çalışmıyor bilen varsa bir yardımcı olabilirmi
  13. M

Yardım Kulak içi kulaklık önerisi lazım

Arkadaşlar kulak üstü kulaklık kullanamıyorum kafa yapımdan dolayı bana Max 2000 TL olacak şey kulak içi kulaklık önerisi yapar mısınız
  14. M

Yardım Görüntü gelmiyor .....

Elimde 3 aylık mining çıkması xfx fatboy rx 580 8 GB Ekran kartı var görüntü gelmiyor bunu nasıl çözerim acaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz
  15. M

Corsair ve tforce uyumlumudur

Corsair ve t force ram birbiri ile uyumlu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
  16. M

1500 TL oyun için kulaklık önerisi lazım

1500 TL oyun için kulaklık önerisi lazım Kulak içi
  17. M

Sizce bu kaç para eder

Sizce bu SSD kaç para eder arkadaşlar
  18. M

Bunu açıklayabilecek biri varmı

Bunu açıklayabilecek biri varmı adam böyle bir şey yazmış açıklamaya
  19. M

Anakartimda RGB girişi yok ne yapmalıyım

Anakartimda RGB girişi yok ne yapmalıyım İnternette biraz arama yaptım ama bulamadım bir yardımcı olur musunuz Kasa thermaltake s200tg Anakart Asus b550m k (argb olmayan versiyon)
  20. M

İkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi

İkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi Almalıyım dostlar sizce ne yapmalıyım Veya pazarlık yapıp bu seti almak istiyorum
Geri