Hocam eğer bölgenizde türkcel fiber varsa onada bakın derim çünkü tuknet kendi altyapısı yoksa türktelekom altyapısından vs. Veriyorsa genelde bir çok sorun...
Yani o gün yaşadıklarımı ve hemen çözülmesini talep ettiğim şeylerin çözülmediği süreçte ki her eksinin bana zedelenmesini sen yaşasaydın bugün eminim bu...
yapacak bişe yok reis asla yanlış anlaşılmak istemem ama bende türktelekom ile çok sıkıntı yaşadım ben biraz daha soruşturup karar vereyim ilgilendigin için...
bende bundan 2 sene önce türktelekom kullanıyordum ve 2-3 günde bir 5-6 saat boyunca internetim kesiliyordu her aradığımda müşteri hizmetlerine çok zor...
ben yıllardır kullanıyorum sorun yaşadığım tek kısım fiber dönüşüm kısmıydı. baya bi sancılı geçmişti. onun dışında memnunum şimdilik. çevrenize sorun...
Yaklaşık 2 3 yıldır turknet kullanıyorum bir kere türknet kaynaklı sıkıntı yasamadım problem olsa bile türktelekom çözüyor zaten ama yinede çevrende...
hocam ben ilk sabit turknetle başlattım hala da kullanıyorum. siz müşteri hizmetlerine 4 dk geç bağlandınız diye karalamaya gerek yok. çevresinde kullanıp...
Türk Telekom ve memnunum. Türknet sağ olsun geçtiğimiz kış ayında en çok para basacağım ve kazanacağım süreçte kesintilerinin yani dışında yüksek gecikme...