Elimde i5-7500 işlemci var buna kule tipi soğutucu aradım bulamadım stok soğutucu kullansam sorun olurmu termal macunu thermalright macunu ile yenilicem
Elimde eski bir PC var içinde HP 82a1 anakart i5-7500 işlemci var güç kaynağı sanırım 300 w ve 4gb 2400 MHz tek kanal ram var buna ram takarsam ve 1050ti alırsam iyi bir sonuç elde eder miyim amacim kardeşim derslerini yapsın ve ufak tefek oyunlar oynasın yeni bir işlemciye gerek yok diye...
Elimde eski bir PC var içinde HP 82a1 anakart i5-7500 işlemci var güç kaynağı sanırım 300 w ve 4gb 2400 MHz tek kanal ram var buna ram takarsam ve 1050ti alırsam iyi bir sonuç elde eder miyim amacim kardeşim derslerini yapsın ve ufak tefek oyunlar oynasın yeni bir işlemciye gerek yok diye...
Vestel televizyon şu an bakıyorum da 2 3 binlikler çok kötüymüş homatics diye bir marka 4000 TL şuan o daha iyi gibi gözüküyor xiaomiden
1781195361
Film falan izlemek için ve arada sırada YouTube'a girmek için
Hesapları ayıramıyorum yardım edin abim benim epic games hesabımı kendi rockstar hesabına bağlamış bunu nasıl ayırıcam bir yardımcı olun 1 saattir uğraşıyorum yapamadım