Arama sonuçları: *

1. M

Askere gidenlerden bilgi almak istiyorum

Benim tecil yapmak için bir bahanem yok çünkü üniversitesi okumuyorum veya sınavlara hiç girmedim veya bir sağlık problemim yok 1766774083 Birde yoklamayı tam olarak tamamladım yoklama belgelerini doldurdum sadece muayene olmadım
  2. M

Askere gidenlerden bilgi almak istiyorum

1.sorum var arkadaşlar ben yoklamamı yaptım ama gitmekten vaz geçtim ha yoklama yaptım muayene olmadım yoklama kaçağı olarak gözükür müyüm 2. Yoklama kaçağı olduğum sürede günlük kaç TL ceza yerim
  3. M

Yardım 600 TL taşınabilir Bluetoothlu hoparlör lazım

600 TL taşınabilir Bluetoothlu hoparlör lazım teşekkür ederim
  4. M

Lenovo laptop önerisi lazım

İş için lazım
  5. M

Lenovo laptop önerisi lazım

Lenovo laptop önerisi lazım 25-30k bütçe AMD işlemci olursa güzel olur
  6. M

Kaliteli bisiklet kilidi önerisi lazım

Başlıkta belirttiğim gibi Kaliteli bisiklet kilidi önerisi lazım bu modelden lazım Max bütçe 1500 TL
  7. M

Deepcool psu kullananlardan fikir istiyorum

Param güvende güzel bir şey ama şimdi ürün sana geldide bozuk çıkacak sonra alcan geri kargoyla geri göndericende ben zaten sabah 6.30 akşam 5.30 kadar evde olamıyorum o yüzden çok uzun iş 1764519371 Yoksa dediğin çok güzel bir şey reis 1764519422 Teşekkür ederim psu için tam aradığım psu 600 w...
  8. M

2000 TL üstü vermemeye çalışıyorum reis 1764519067 Adanada yaşıyorum banayeniden veya sahibindenden (elden alıcak şekilde) bakıyorum ilanlara
  9. M

Yani 600 w psu almak istiyorum ama sıfır fiyatlar uçuşta o yüzden ikici el garantisi devam eden psulara bakıyorum
  10. M

Coolermaster elite V3 600w nasıldır peki
  11. M

Deepcool psu kullananlardan fikir istiyorum başlıkta da yazdığım gibi deepcool psu nasıldır kullanan varsa görüşlerini alabilirimyim( deepcool pf650w 80+ bronze )
  12. M

Ddr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı

Herkese teşekkür ediyorum ben cevaplarımı aldım iyi günler dilerim ddr5 dd6 çıkana kadar geçmeye değer bir platform değilmiş yani kafa yormaya gerek yokmuş ddr4 den devam teşekkür ederim
  13. M

Ben biraz rekabetçi değilde hikayeli oyun seviyorum
  14. M

Reis anladım hâlâ güçlü bir platform ama kaç yıl daha devam eder acaba onu soruyorum
  15. M

Ama kaç yıl daha devam eder acaba 1764507776 Kaç yıl daha devam eder acaba reis
  16. M

Tahmini bir fiyat çıkartabilir misin reis parçalara
  17. M

Ddr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı Ddr5 taraftarıyım ama bütçem kısıtlı olduğu için (28-29k)
  18. M

Bu markayı bilen varmı iyi midir

Bütçeyi aşmadan toplamaya çalışıyorum o yüzden outlet
  19. M

Bu markayı bilen varmı iyi midir

Bu markayı bilen varmı iyi midir yoksa Kingston dan şaşma yalım mı
  20. M

İki ucu usb-a olan kablo önerisi lazım

İki ucu usb-a olan kablo önerisi lazım başlıkta dediğim gibi 3 metre ve yurtiçi olursa güzel olur teşekkür ederim
Geri