Arama sonuçları: *

1. Z

TR iPhone 17 mi YD 17 Pro Max mı

Normalde şu zamanda 16 ay açıkken 70k ya yd 17 pro max alıp 18 çıkınca satar 18 alırım diye düşünüyordum ama forumda 4+4 sisteminin 2+2 ye döneceğine dair dedikodular okudum bu sebeple riske atmayıp düz tr 17 mi almalıyım sizce ? 17pm'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor normalde düz 17 nin...
  2. Z

Taksitli Iphone Almak

Arkadaşlar selam, instagramda bir sayfa var dükkanları kıbrısta ve iphone modelleri satıyor. 17 pro max 70k tl 5k peşinat kalanı 18 ay havale ile taksit imkanı sunuyor ve ürünü IMEI kayıtlı yolluyorlar, BTK dan sorgulayınca "ithalat yoluyla kaydedilen IMEI" olarak gözüküyormuş. Bu bir sorun...
  3. Z

Hepsiburadadan alınan telefon iadesi

Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?
  4. Z

Hepsiburada iade koşulları

Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?
  5. Z

Honor 400 mü Kaçak telefon mu

Dostlar selam, Honor 400 aldım, genel olarak iyi telefon fakat telefondan anlayan insanlara söylediğimde bana o fiyata kaçak daha iyisini alırdın dediler (xiaomi 13t pro falan). İade etmeyi düşünüyorum sizce etmeli miyim mantıklı mı ? İade edersem kaçak olarak 20k altı ne alabilirim en mantıklı...
Geri