Z

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Z
      Grizzone 1500gr creatine , HIQ 1000gr creatine den 125tl daha ucuza geliyordu. şuan zaten hiq indirimi bitti grizzone alabilirsiniz veya ssn de de 1kg...
    • Z
      ez fit pro olan baya iyidi 1 cam 1000tl falan fiyatı. normal ez fit ise diğer ucuza satılan camlardan iyiydi 2 cam 1000tl o da.
    • Z
      zımparator, Iphone 17 Aksesuarları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sen Spigen'in ez fit pro koruyucu ekranını kullanıyordun hocam memnun musun bazı olumsuz yorumlar okudum hakkında
    • Z
      Arkadaşlar meraklısına son durum TR den alırsam aklımdaki sırayla şunlardan birini(ChatGpt,kullanıcı yorumları,özellikleri vs göz önüne alınınca): ESR...
    • Z
      Attığım kılıfların ikisi de siyah kankam mavi renkleri de var kılıfların ama illa mavi alacaksın diye bir kaide yok beyaz telefona siyah kılıf takıp...
    • Z
      Şeffaflar ne marka olursa olsun sararıyor hocam ben şeffaf almayı düşünmüyorum ama hala araştırıyorum güzel bir şey bulursam atarım Skinarma ESR Classic...
    • Z
      17 için üretimi yokmuş hocam bu modelin
    • Z
      https://www.hepsiburada.com/esr-apple-iphone-17-classic-hybrid-magsafe-kapak-buzlu-siyah-p-HBCV0000BWJSM8?magaza=Kasi%20Elektronik şunu düşünüyorum hocam...
    • Z
      Siz 17 mi kullanıyorsunuz hocam, kılıf ve cam önerir misiniz fiyat performans olanlarından baya arada kaldım
    • Z
      Adaptörü 47W Spigen olanı aldım ekran koruyucu bakıyorum da spigen ez fit pro alacaktım hiçbir yerde bulamadım hayalet ekran olanı var hayalet ekran da ben...
    • Z
      98 pil olmasının sebebi başka marka değil de apple ile şarj ettiğinden olabilir mi ?
    • Z
      1.Apple orjinal şarj aletinden farklı bir adaptörle şarj edersek pil sağlığı hızlı mı düşer ? düşmez bilindik marka spigen anker ugreen vs alabilirsin içim...
    • Z
      hocam bu kadar abanmaya gerek yok lenstir toz filtresidir sonuçta bu da bir telefon ona göre kullanmak lazım. Kırılmaz ekran koruyucu için kamerayı bozmayan...
    • Z
      spigen 47w ile kullanıyorum iphone 17yi hiçbir sıkıntı yaşamadım standart 20w apple adaptöre göre daha hızlı dolduruyor 20-80 kuralı bana saçma geliyor...
    • Z
      zımparator, Aksesuarlar kategorisinde Iphone 17 Aksesuarları başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar bugün siyah renk iphone 17 elime ulaştı, buna f/p MagSafe destekli/desteksiz kılıf , kırılmaz ekran, ve adaptör almayı düşünüyorum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,064
Üyeler
197,612
Son üye
Batuq18
Geri