Grizzone 1500gr creatine , HIQ 1000gr creatine den 125tl daha ucuza geliyordu. şuan zaten hiq indirimi bitti grizzone alabilirsiniz veya ssn de de 1kg...
Arkadaşlar meraklısına son durum TR den alırsam aklımdaki sırayla şunlardan birini(ChatGpt,kullanıcı yorumları,özellikleri vs göz önüne alınınca):
ESR...
Attığım kılıfların ikisi de siyah kankam mavi renkleri de var kılıfların ama illa mavi alacaksın diye bir kaide yok beyaz telefona siyah kılıf takıp...
Şeffaflar ne marka olursa olsun sararıyor hocam ben şeffaf almayı düşünmüyorum ama hala araştırıyorum güzel bir şey bulursam atarım
Skinarma
ESR Classic...
Adaptörü 47W Spigen olanı aldım ekran koruyucu bakıyorum da spigen ez fit pro alacaktım hiçbir yerde bulamadım hayalet ekran olanı var hayalet ekran da ben...
1.Apple orjinal şarj aletinden farklı bir adaptörle şarj edersek pil sağlığı hızlı mı düşer ?
düşmez bilindik marka spigen anker ugreen vs alabilirsin içim...
hocam bu kadar abanmaya gerek yok lenstir toz filtresidir sonuçta bu da bir telefon ona göre kullanmak lazım. Kırılmaz ekran koruyucu için kamerayı bozmayan...
spigen 47w ile kullanıyorum iphone 17yi hiçbir sıkıntı yaşamadım standart 20w apple adaptöre göre daha hızlı dolduruyor 20-80 kuralı bana saçma geliyor...
Merhaba arkadaşlar bugün siyah renk iphone 17 elime ulaştı, buna f/p MagSafe destekli/desteksiz kılıf , kırılmaz ekran, ve adaptör almayı düşünüyorum...