zımparator isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Hepsiburada iade koşulları

tam hatırlamıyorum ama çok sürmemişti. iade talebine sebep ne yazdın ?
  2. Z

🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

hiq citrulline kullanıyordum bitti, oceandan alacağım deneyen var mı iyi mi ? betaine de alacağım deneyen var mı ? d vitamini alacaktım k2 sizmiş almadım ve 1000iu yetersiz geldi damla olarak 10000 iu almayı öneriyorlar, omega3 ünü alacağım sanırım fakat fazla bir bilgi yok üretimi hakkında.
  3. Z

🔥İndirim Bigjoy Big Kasım Başladı!💥Tüm Ürünlerde %50'ye Varan İndirim!

harbiden ben de kullanmıştım onu kıllandırıyordu garip birşeydi ahahahah
  4. Z

🔥İndirim 🔥525 TL - Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi

0 isteyen powertec tr 250 alsın günlük traş için
  5. Z

Merak eden varsa cihazın iadesi onaylandı.
  6. Z

🔥İndirim Vitamin B12 1000 Mcg 149TL(Piyasa fiyatı 400tl)

Şu anda mevcut değil.
  7. Z

❌İndirim Bitti! 1000/200₺ Opet Benzin Kampanyası - Vodafone Olanlara Ücretsiz

Koda ihtiyacı olmayan varsa dm den atarsa sevinirim
  8. Z

Telefon elimde olsaydı sana reel bir kanıt gösterirdim. Ama bu paramı geri vermez. Ahlak konusuna gelicek olursak, haklarımı kullanmak en doğal hakkım. Umarım hayatınızın diğer alanlarında da bu tutumunuz kadar ahlaki değerlere dikkat ediyorsunuzdur :)
  9. Z

Dostum bazen insan kullanmadan bilemiyor. Reklamlarda gösterdikleri gibi olmadığı kanaatine vardım ve iade hakkımı kullandım ne var bunda ? 1751479266 Bayağı araştırdım, almaları gerekiyor tüketici haklarına göre. Yolladım bakalım görücez. 1751479378 Asıl keyfi olarak alıyorlar, diğer türlü...
  10. Z

Honor 400 fiyat/performans nasıl

Hayır telefon güzel fakat dediğim gibi elime para geçti daha yüksek model alacağım. İlgilenirseniz dm den iletişime geçebilirsiniz.
  11. Z

Honor 400 fiyat/performans nasıl

Aldınız mı telefonu ? Almadıysanız size daha ucuza satabilirim. Ben aldım pazartesi günü geldi 1 haftadır kullanıyorum. Elime para geçti yüksek model almak için satıyorum.
  12. Z

Hepsiburadadan alınan telefon iadesi

Böyle bir talep açtım, iptal edip arızalı ürün talebi açarsam bunu görebiliyorlar mı acaba 1751316680 Youtubede de çoğu youtuber övüyordu ona inandım. Bunu iade edip 14t pro almayı düşünüyorum. 1751316690 Honor 400
  13. Z

Ne zaman denediniz 1751316526 Farklı bir forumda böyle bir diyalog geçmiş ama bilemedim. Cihazın kırılmaz ekranı takılı geldi fakat köşelerinde hava boşlukları var bundan dolayı kusurlu iade talebi mi açsam daha iyi olur sizce ? Ama telefon geçen hafta pazartesi geldi adamlar demeyecek mi şimdi...
  14. Z

Taktım evet 1751316285 Nereye açacağımı bilemedim
  15. Z

Merhaba, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcılı telefon aldım 3 gün kullandım fakat reklamlarda abarttıkları kadar iyi olmadığını fark ettim. Kolay iade talebiyle iade etsem iadeyi onaylarlar mı yoksa üründe bir kusur olması şart mıdır ?
Geri