zımparator isimli üyenin son içerikleri

1. Z

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Grizzone 1500gr creatine , HIQ 1000gr creatine den 125tl daha ucuza geliyordu. şuan zaten hiq indirimi bitti grizzone alabilirsiniz veya ssn de de 1kg kreatin 750 tl ama grizzone daha f/p
  2. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Sen Spigen'in ez fit pro koruyucu ekranını kullanıyordun hocam memnun musun bazı olumsuz yorumlar okudum hakkında
  3. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Arkadaşlar meraklısına son durum TR den alırsam aklımdaki sırayla şunlardan birini(ChatGpt,kullanıcı yorumları,özellikleri vs göz önüne alınınca): ESR Classic Benks Mist Skinarma Korede şuan tanıdığım var salı günü dönecek duruma göre ona aldırabilirsem sırasıyla şunlar(Fiyatları 1k altı)...
  4. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Attığım kılıfların ikisi de siyah kankam mavi renkleri de var kılıfların ama illa mavi alacaksın diye bir kaide yok beyaz telefona siyah kılıf takıp kullananlar da var fena durmuyor
  5. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Şeffaflar ne marka olursa olsun sararıyor hocam ben şeffaf almayı düşünmüyorum ama hala araştırıyorum güzel bir şey bulursam atarım Skinarma ESR Classic bunlar var şuanlık aklımda
  6. Z

Iphone 17 Aksesuarları

17 için üretimi yokmuş hocam bu modelin
  7. Z

Iphone 17 Aksesuarları

https://www.hepsiburada.com/esr-apple-iphone-17-classic-hybrid-magsafe-kapak-buzlu-siyah-p-HBCV0000BWJSM8?magaza=Kasi%20Elektronik şunu düşünüyorum hocam kamera tuşunu da koruması var ama fiyatı biraz tuzlu
  8. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Siz 17 mi kullanıyorsunuz hocam, kılıf ve cam önerir misiniz fiyat performans olanlarından baya arada kaldım
  9. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Adaptörü 47W Spigen olanı aldım ekran koruyucu bakıyorum da spigen ez fit pro alacaktım hiçbir yerde bulamadım hayalet ekran olanı var hayalet ekran da ben istemiyorum parlaklığı düşürüyor diye. Benks ve blueo da iyi diye biliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  10. Z

Iphone 17 Aksesuarları

98 pil olmasının sebebi başka marka değil de apple ile şarj ettiğinden olabilir mi ?
  11. Z

Iphone 17 Aksesuarları

Merhaba arkadaşlar bugün siyah renk iphone 17 elime ulaştı, buna f/p MagSafe destekli/desteksiz kılıf , kırılmaz ekran, ve adaptör almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar ürün marka/model ismi , alabileceğim kampanyalı kampanyasız site linki veya sadece ürünün ismi de olur yazarsa sevinirim...
  12. Z

Iphone 17 Pro için şarj önerisi

Linklerini atma şansın var mı hocam
  13. Z

Iphone 17 Fiyat Tahmini

Eyvallah hocam aynen öyle yapacağım 1778862618 Enteresanmış gerçekten
  14. Z

Iphone 17 Fiyat Tahmini

üretim amacı gerçekten mantıklıymış hocam
  15. Z

Iphone 17 Fiyat Tahmini

iphone 18 çıkınca 17 nin fiyatı düşmesi gerekmiyor mu eskidiği için