Hocam ilk iphonem olucak heves ettim ben de kullanayım şu mereti 😅 beğenmezsem fazla değer kaybı olmadan satarım zaten. Gönül ister 3 kameralı kullanmak fakat tr cihaza o kadar para veremem şuan. 16 17 den de düşüğünü almak mantıksız geliyor açıkçası artık
1776503096
Haklısın hocam 17 nin...
Sağolun beyler tr 17 daha mantıklı gelmeye başladı haklısınız. Şuan mayısa girdiğimizden yd alırsam 16 ay açık olacağından bu fırsat kafamı kurcalıyordu ama dediğiniz gibi düşme ihtimali de var, uzun süre kullanayım desem 4 ay beni uğraştıracak. 17 nin tek kötü yanı tasarımı zaten pm yi tasarımı...
Normalde şu zamanda 16 ay açıkken 70k ya yd 17 pro max alıp 18 çıkınca satar 18 alırım diye düşünüyordum ama forumda 4+4 sisteminin 2+2 ye döneceğine dair dedikodular okudum bu sebeple riske atmayıp düz tr 17 mi almalıyım sizce ? 17pm'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor normalde düz 17 nin...
temsilciyle görüştüm sigorta şartı var düz 17 ye 15500 17pm ye 20800tl 8 taksitle sigorta zorunluluğu var bence iphone telefonda sigorta garanti vs gereksiz ben o yüzden eledim gürgençleri hocam
Gürgençler 3 taksit yapıyor 17 ye 15500 sigorta parası çektiler onu da 8 taksite bölebiliyorlarmış 17pm için de 20800 sigorta parası çektiler ama ben sigorta istemiyorum gereksiz total paranın artmasını istemediğimden gürgençleri eledim. Şimdi güvenilir bi yd telefoncu ile konuştum 17pm beyaz...
Arkadaşlar selam, instagramda bir sayfa var dükkanları kıbrısta ve iphone modelleri satıyor. 17 pro max 70k tl 5k peşinat kalanı 18 ay havale ile taksit imkanı sunuyor ve ürünü IMEI kayıtlı yolluyorlar, BTK dan sorgulayınca "ithalat yoluyla kaydedilen IMEI" olarak gözüküyormuş. Bu bir sorun...
Tasarım konusunda haklısın hocam pro modeli gerçekten daha iyi duruyor, zaten iphone alanların büyük çoğunluğu iphonem var demek için iphone alıyor yani popüler kültür köleliği, bu yüzden tasarım önemli. Satarken de pro modeli fiyatına değmese bile daha kolay satılır diye düşünüyorum