Arama sonuçları: *

• Users: Ayyildiz2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Parçaları Hangi Sıra ile Almalıyım

Öncelikle herkese merhaba, önceki konumda:https://forum.donanimarsivi.com/konu/sistem-degerlendirme-tavsiye.1244007/#post-11264212 bahsettiğim sistemin parçaları hangi sıra ile almalıyım ve hangi parçaları toplu almalıyım kredi kartı ile alacağım için limit tahminimce aylık 40 60 bin civarı olur...
  2. A

Ramler Test Ediliyor Mu?

Herkese merhabalar, parça parça sistem toplamayı düşünüyorum fakat ram i şimdiden alsam çevremde test edebileceğim bir sistem de yok ramlerin bozuk gelme durumunu ancak sistemi toplayınca o da neredeyse 2027 Ocak ayında olacak gibi . Özetle resmi satıcılardan satılan ramler test edilip mi...
  3. A

Sistem Değerlendirme/Tavsiye

Öncelikle herkese iyi akşamlar, yeni bir pc almayı düşünüyorum fakat fiyatlardan dolayı parçaları ay ay almayı düşünüyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki işim gereği çok çekirdekli cpu ve kaliteli gpu lazım(hem iş hem oyun için) bu yüzden işlemciyi r9 9950x3d gpu yu ise Asus proart 5080...
  4. A

Hangi 9070 XT Modelini Seçmeliyim?

Öncelikle herkese merhabalar, sizce piyasadaki hangi 9070Xt yi seçmeliyim? Düşündüğüm sistemin bileşenleri: İşlemci:R7 9800X3D anakart: msi pro b850-p ram için iki seçeneğim var: 1)patriot viper venom 32 gb (2X16) 7400 mhz cl 36 2)patriot viper venom 32 gb(1X32) 6000 mhz cl 30 ssd kioxia exceria...
  5. A

Yeni PC Sistemi İçin Parça Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba, şöyle bir sistem kurmayı düşündüm (parçalar birbiriyle uyumlu mu ve "şu parça yerine şu daha iyi." diye belirtirseniz sevinirim.) İşlemci: Ryzen 7 9800x3D. Ekran kartı: Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC GV-R9070XTGamıng OC-16gd 256 bit GDDR6 16 GB ekran kartı Anakart: MSI...
Geri