Ramler Test Ediliyor Mu?

Ayyildiz2

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhabalar, parça parça sistem toplamayı düşünüyorum fakat ram i şimdiden alsam çevremde test edebileceğim bir sistem de yok ramlerin bozuk gelme durumunu ancak sistemi toplayınca o da neredeyse 2027 Ocak ayında olacak gibi . Özetle resmi satıcılardan satılan ramler test edilip mi gönderiliyor ve bozuk çıkma durumunda neler yapabilirim?

Memtest86, üzerine 3 loop testmem anta.

sıfır kapalı kutu olarak gönderiliyor test etmiyorlar bana ve bir çok kişiye bozuk ram gelmişti satıcıya dikkat et

Memtest86, üzerine 3 loop testmem anta.
Hocam rami bu ay alsam anakart tahminimce ekim kasım civarı alınacağı için test edebileceğim bir sistem de yok elimde direkt parçaları test eden siteler var mı 0 kapalı kutu olsa bile bir de diyelim ki aldım 3 ay sonra bozuk olduğunu fark ettim bu durumda mecburen servise gitmeli değil mi?

Hocam rami bu ay alsam anakart tahminimce ekim kasım civarı alınacağı için test edebileceğim bir sistem de yok elimde direkt parçaları test eden siteler var mı 0 kapalı kutu olsa bile bir de diyelim ki aldım 3 ay sonra bozuk olduğunu fark ettim bu durumda mecburen servise gitmeli değil mi?
Sıfır ürünü maalesef test edemezler, şöyle olabilir belki diyelim vatandan gittin ürünü aldın çalışana sorup orada test sistemleri üzerinde denenilebilir ama kimsenin 3 4 saat test yapacağını bekleyeceğini de sanmam.

Peki bozuk çıkma durumunda servis ile uğraşmam gerekecek değil mi?

Geri