Benim seçtiklerim: (Oyun amaçlı topluyorum fiyat max 120k ya kadar esneyebilir, marka takıntım var fiyatlarını çok sıkıntı etmiyorum.) Ekran kartı RTX 5070 düşünüyorum msı asus gibi markalar olursa iyi olur.
Sıvı soğutma elimde var 240mm corsair h100 mevcut...
Galax ve diğer ekran kartları arasındaki farklar nedir , soğutma anlamında ne gibi farklılıklar var (rtx 4070 süper ) ekran kartı üzerinde konuşursak ne gibi değişiklikler var ve neden diğer markalara göre Galax ucuz ?
Alacağım anakart
Gigabyte B650M DS3H AMD bu anakartta sadece 1 tane fan girişi gözüküyor ben bu anakarta sıvı soğutucu takacağım bide kasa fanını bağlayacağım yani sadece 1 tane mi var bu fan bağlantısından ?
Yeni aldığım monitör (asus rog swift pg259qnr 360hz ) Daha önce kullandığım monitör (AOC c24g1 144hz).
Yeni aldığım üründe sıyahlar biraz sarartı gözüküyor fakat eski monitörümde renkler daha canlı siyahlar daha belirgin bir şekilde bu normal mi anlamadım,
bide yeni monitör ekran duz fakat...
Ekran kartım RTX 2060 işlemcim r5 2600x
2 senedir aynı işlemciyi kullanıyorum geçen sene ekran kartını belirttiğim gibi aldım , şimdi ise darboğaz oluyor sürekli, bu ekran kartına r5 3600 gider mi? Anakartım gigabyte B450m s2h PSU ise 650W
MSI VGA GEFORCE RTX 4070 TI GAMING X TRIO RTX4070 TI ekran kartı kullanacağım ama, anakart, işlemci, güç kaynağı, sıvı soğutma ne kullanacağımı bilemedim düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/275798/ultima-4070-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/. Şöyle bir Pc alacağım düşünceleriniz nedir iyi mi kötü mü ?
Aoc c24g1 model monitör var 2 senedir kullanıyorum bazen bir dosya açarken veya internette geziniyorken anlık veya belli bir yerde ekran yeşil oluyor aralıklı pikseller ama tüm ekranı kaplıyor .
Anakartım B40ms2h bios girdim sonrasında csm kapattım sonrasında security boot girdim aktif moda aldım ama onun için PK kullanıcı modunda olması gerekiyormuş bende sistem modu user olabilmesi için jet mangemenc den pk yazan ayara tıkladım ve restart attı sonra bidaha açılmadı kasanın ışıkları...
Merhabalar bir süredir warzone 2.0 ı Steam üzerinden oynuyordum şimdi ise battle net e geçmek istiyorum ama Steam kütüphanemde mw2 de var bu ikisini nasıl battle nete geçirebilirim ?
iPhone 13 cihazım sıfır almıştım yazılım sürümü en güncel şekilde fakat aradan 1 saat geçmeden 80 den 75 - 70 şarz bitiyor bu normal mi diğer iPhone cihazlarda da bu sorum var mı ? Kimi zaman 3 gün kullanıyorum kimi zaman böyle gün içi sürekli kullanımda hemen bitiyor .