Arama sonuçları: *

• Users: Cahit Arf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cahit Arf

Anakart - soğutucu uyumsuzluğu

merhabalar anakartım gigabyte a 520 m k v2 almayı düşündüğüm işlemci soğutucu thermalright phantom spirit 120 se Argb ben şuanda işlemci soğutucunun rastgele rgb yanması yerine hiç yanmasın istiyorum ve anakartım da zaten rgb girişi bu soğutucuyla uyumlu değil takamayacağım ve ışık yanmayacak...
  2. Cahit Arf

Öneri Işlemci soğutucu önerisi

merhabalar şuanda kullandığım işlemci soğutucu yetersiz olduğunu düşünüyorum Türkiye'nin en sıcak illerinden birinde yaşıyorum bu yüzden işlemci soğutucum yetersiz kalıyor bana sessiz olacak ve işlemcimi çok soğuk tutacak bir soğutucu lazım seneye şimdiki ryzen 7 7800x3d gibi bir işlemci almak...
  3. Cahit Arf

Seçtiğim toplama sistem + çevre birimleri nasıl ?

Bütçe: 50000 Sistem Ekran kartı https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asrock-rx-6750-xt-challenger-pro-oc-90-ga3qzz-00uanf-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,224300079.html Veya...
  4. Cahit Arf

Öneri Hangi 1 tb SSD almalıyım

Herkese merhaba, XPG Gammix S70 Blade 1TB ile TeamGroup T-Force G70 Pro 1TB arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. İkisi de dram li PCIe 4.0 NVMe SSD’ler, ancak yazma hızları, dayanıklılık ve soğutma gibi konularda bazı farklılıklar var. Günlük kullanım, oyun gibi işlemlerde hangisini...
  5. Cahit Arf

Stream deckler neden pahalı

Biliyoruz ki Stream deckler yayıncılar için kurtarıcı şey ama neden bu kadar pahalı ? yanlış bir kıyaslama olacak ama kaliteli bir klavye 2 bin TL iken en ucuz Stream deck neden 4 bin tl
Geri