Arama sonuçları: *

1. bulut.demirkan

Crimson Desert BDO gibi P2W mi birde sistemim kaldırır mı?

Crimson desert alıcam 1 nisanda ama BDO gibi yatır parayı kazan hesabı gibi mi yoksa öyle değil mi? Birde imzadaki sistemi kullanıyorum bilgisayarım kaldırır mı steam yorumlarında herkes ağlamış biraz kaldırmıyor diye
  2. bulut.demirkan

Ekran Kartı Güncellemesi

Herkese selam, bilgisayarımda ekran kartı güncellemesine gitmek istiyorum. Şuan da Elimde bulunan kartı aşağıya linkleyeceğim, almak istediğim kart RTX 5070 Tİ veya RTX 5080 Tİ olabilir. Hikayeli oyunlar olsun, FPS oyunları olsun her türden oyunu oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Güncel...
  3. bulut.demirkan

Direksiyon hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen

Arkadaşlar şimdi ben Forza Horizon 6 yı ön siparişe aldım, normalde hayatımda hiç direksiyon setim olmadı ve hiç kullanmadım bildiğim tek bir şey var o da Logitech G29. Bazı videolar izledim dişli sistem olduğu için sıkıntılı diyen var, parçaları bozulabiliyor diyen var ben açıkçası baya bir...
  4. bulut.demirkan

Display Port önerisi lazım yaşadığım şehirde ki mağazalarda yok

Monitörüm imzamda gördüğünüz asus tuf monitör, 2k 260 hz bir monitör ve ben bununla hdmi kullandığım da 144 hz den ileri gidemiyorum. Yaşadığım şehirde ki teknolojik mağazaları gezdim ama hiç benim hz m ile uyumlu display port bulamadım. İnternetten alacağım, monitörüme uyumlu çok ama çok...
  5. bulut.demirkan

Sıvı Soğutma Ne Zaman Değiştirilmeli

Herkese selam ben kasamı şubat ayında aldım 2025 in. Mayıstada aktif olarak kullanmaya başladım ve sorum şu şimdi ben kasama genel temizlik yapıcam sıvı soğutma ne zaman değiştirilmeli bakımları ne zaman yapılmalı?
  6. bulut.demirkan

IPhone 13 den 15 Pro ya geçmek mantıklı mı?

Vatan da telefon değiş tokuş kampanyasından yararlanıcam 15 pro 25k ya falan düşüyor sizce değer mi? Telefon sıfır.
  7. bulut.demirkan

Canıma tak etti yeni operatör arıyorum.

2013 den beri Vodafone kullanıyorum, ilk başta her şey çok güzeldi sonra yok şöyle yok böyle diyerekten çok fahiş fiyatlara çıktı faturam. Ulan Aylık 100 dakika bile konuşmuyorum, SMS desen kullanan mı kaldı? Tek giderim internet onda da zaten 25 30 GB yetiyor. Ben kullanmadığım şeyler içinde...
  8. bulut.demirkan

Sizce Direksiyon olarak ne almalıyım?

Şimdi küçük yaşlardan beri herkesin çevremde en çok sahip olmak istediği iyi dediği Logitech G29 var aklımda fakat üzerinden baya zaman geçtiği için belki daha iyi daha yeni şeyler çıkmıştır diye düşünüyorum. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Pedal seti + Vites +...
  9. bulut.demirkan

Nargile konusu hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi hangisini almalıyım?

Arkadaşlar ben 2, 2.5 yıldır nargile içiyorum ve kendi takımımı alıcam artık evet biliyorum biraz erken oldu : D. 9000 lira bütçem var sizce ne almalıyım? Hem tat hem de duman açısından tatmin edici kaliteli malzemeye sahip olan güzel bir takım almak istiyorum. Kalitesiz şeyler önermeyin...
  10. bulut.demirkan

Mekanik ile Manyetik Klavye arasındaki fark nedir?

İkisi aynı şey mi yoksa farklı mı birisi söyleyebilir mi? Benim bildiğim 6 7 sene öncesinde klavye mekanik olunca daha iyi oluyordu ama şimdi yeni teknolojiler mi çıktı? Aydınlatabilir mi birisi lütfen.
  11. bulut.demirkan

Sizce hangi motorla başlanmalı?

Herkese iyi forumlar, motor almak için uğraşıyorum ve aklımda 250 lik ile başlamak var daha önceden tecrübem olduğu için. MT25 mi R25 mi veyahut daha iyi bir seçenek var mı? Çin malı önermeyin lütfen.
  12. bulut.demirkan

Evde odadan odaya internet çekmiyor veya az çekiyor nasıl düzeltebilirim?

Evde modem benim odamda ve oyun oynayan birisiyim ama oynamazken ya da oynarken başka bir odaya geçince veyahut balkona geçince interneti sanki birisi boğazından sıkmış interneti kaçırmaması için tutuyor gibi. İnternetin diğer odalarda ve balkonda çekmesi için nasıl bir yol izleyebilirim...
  13. bulut.demirkan

Mount and Blade II : Bannerlord mod önerileri.

Bu oyunu zamanında 170 lira iken almıştım ve iade etmişim çok pişman oldum. Oyunda çeşit çeşit modların olması beni cezbetti ve şimdi sanırsam 20 dolara tekrardan oyunu alacağım. Olması gerek dediğiniz oyunun zevkini arttıran oynanışı güzelleştiren modlar var mı atar mısınız rica etsem...
  14. bulut.demirkan

Monitörüm 260 HZ ama 144 den ileri gitmiyor.

Herkese selam, Haziran ayında yeni PC aldım ve bu monitörü beğenip bunu aldım. 260 HZ diyerek satılmasına rağmen ayarlarda 144 e kadar var bunu nasıl arttırabilirim bilgisi olan var mı? Donanımlar şu şekilde, Ryzen 9 7900x...
  15. bulut.demirkan

Boy uzatıcı gizli tabanlar işe yarıyor mu?

İyi forumlar herkese, bu boy uzatıcı tabanlardan kullanmış olanlar var mı eğer varsa işe yarıyor mu? Boyum 1.80 ama memnun değilim özellikle küçük çocukları kendi boyuma yakın görmeye başladım bi paranoyaklık başladı bende. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi işe yarıyor mu?
  16. bulut.demirkan

Eski bilgisayarım ne kadar eder?

Selamlar yeni bilgisayar aldıktan sonra eski Laptop bilgisayarımı satmaya karar verdim. İçeriği şu şekilde, 9. Nesil İntel İ5 GTX 1660 Tİ 6 GB 2x8 16 GB Ram 256 GB SSD Lenovo Legion. Tahminen ne kadar eder?
  17. bulut.demirkan

Oynayacak oyun bulamıyorum.

Yeni PC aldıktan sonra sürekli Warframe, Dying Light ile dönüp dönüp durdum. Black Desert Online denemek istedim ama çok fazla içerik vardı ve yön gösterecek birisi ya da bir klan bulamadığım için pek oynayamadım ve bıraktım. GTA 5 indirip modlu takıldım ama o da bir yere kadar. Her neyse bana...
  18. bulut.demirkan

Kulaklık arıyorum, sıfır. 2. el için yazmayın lütfen.

Selam herkese iyi forumlar, konuyu tekrardan açma gereği duydum çünkü bilgisi tecrübesi olan kişiler görmemiş olabilirdi ve ben pek tatmin edici cevaplar alamadım şahsen. 3000 4000 arası mikrofon kalitesi iyi kablosuz kulaklık arıyorum. Marka model söylemenizi rica ediyorum elimde şu kulaklık...
  19. bulut.demirkan

Mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen kablosuz.

Şu an kullandığım kulaklığın kendine pek bir hayrı kalmadı artık ve yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce kablosuz kullanmadım fakat rahatlığından dolayı tercih etmek istiyorum. Mikrofonu iyi olan sesi iyi alan ve iletebilen 3500 - 4000 bandında kablosuz bir kulaklık arıyorum. Uzun süre...
  20. bulut.demirkan

Çözüldü✓ Kasama Ekran Kartı arıyorum.

Öncelikle bütün donanım arşivine selamlar, ben yeni bir kasa topladım kendime ve henüz ekran kartına karar vermedim, veremedim daha doğrusu. İşlemcimle uyumlu şekilde çalışacak güçlü, oyun içinde beni memnun edecek bir ekran kartı arıyorum ve bütçem 25-26 bin lira arası. Monitör olarak ASUS 27"...
Geri