Arama sonuçları: *

• Users: Arlprt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Vozol 40 k likit hızlı bitiyor

Arkadaşlar 3 gündür vozol rave 40 k içiyorum ve şarzının yüzde 70 e gelmesine rağmen yüzde 10 likit bitti normalmi günde çok çok içmiyorum Regular modda akşamları falan içiyom bazen öğlenleri dakkada 1 puff alıyom Max günde 500 600 alıyorumdur çok daha az normalmi bu
  2. A

Re9.exe bulunamıyor steam

arkadaşlar residen evil requem indiğrdim steam toolstan fakat böyle bir şey diyor dosya doğrulaması yaptım 2 kere ve içinde gerçekten oyun başlatıcısı yok nasıl cozerım bu sorunu
  3. A

Uygun fiyata premium likit önerisi

arkadaşlar kaç kere likit denedım hepsini tütüncülerden 200 liraya vozol likit diye alıyordum ve tad alamıyorum aroması ne kadar şekerli olursa olsun tad alamıyordum 30 ml likitede 900 1000 gibi bir fiyat ödemek istemiyorum kargo parasıyla birlikte 600 ü geçmeyecek likit önerir misiniz? ml si...
  4. A

Vozol Rave 40K Likit Önerisi

Arkadaşlar vozol rave 40 k peach ice aromalı puff likiti bitti ve 20 k lık bir puff daha vardı hangi aromayı koyarsam koyayım tadı çok az geliyordu ve likitleri tütüncü lerden alıyordum evde likit yapma imkanımda yok parası önemli değil 600 den yüksek olmasın yeter yoğun aroma alacağım bir...
  5. A

3d doğrulama istemyen site

arkadaşlar cok acil bir şey almam gerekıyor ve nedense 3d secure kodu telefonuma gelmiyor 3d doğrulama istemeyen site varmı
  6. A

WİNDOWS DEFENDER koruma bilgileri alınıyor

WİNDOWS defenderde krouma bilgileri alınıyor diyor bunun cozumu nasıl olur virüs müdür 2 saat bekledım gecmedşi
  7. A

WİNDOWS 11 SESLER GARİP GELİYOR

ARKADAŞLAR SES SÜRÜCÜSÜNÜ EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ FALAN İNDİRDİM HALEN ÇÖZÜLLMEDİ SES TAMAMAMEN GELMİYOR DEĞİL AMA COK COK GARİP GELİYO KONUŞMALAR ANLAŞILMIYOR VİDİYODAKİ ARKADAKİ SESLER COK GARİP ŞEKİLDE GELİYOR VE BÜTÜN UYGULAMALARDA BÖYLE DONANIMSAL SORUN OLDUGUNU SANMAM FORMATTAN SONRA OLDU
  8. A

Sesler garip geliyor

arkadaşlar format attım hiç bi ses düzgün gelmiyor youtebede ses geliyor ama cok garip oyunlardada geliyor ses ama sadece yürüme sesleri vb nasıl çözerim
  9. A

ACİL rat nasıl silinir

arkadaşlar bana rat attılar bu ratı ücretsiz şekilde nasıl silebilirim format atmadan
  10. A

Gardrops e ticaret nasıl yapılır

arkadaşlar birşeylerimi satmak istiyorum ve bunu gardropstan yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hiç bir bilgim yok mesala kargoyu nasıl hazırlamalı ve alıcıya nasıl göndermeliyim ayda 1 kere ücretsiz gönderim hakkı varmış onu nasıl kullanırım ve 18 yaş altındayım veli iznim vb var satış...
  11. A

ARAMA motoru otomatik değişiyor

arkadaşlar ben zararlı bir şey indirmedim kurmadım fakat google arama motoru yahoo ya sürekli değişiyor googleyi kapatınca 1 saate bir falan cok sinirimi bozdu bu değişme nasıl düzeltirim
  12. A

Valorant hwid ban açma (van 152)

arkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
  13. A

500 TL'ye puff alınır mı?

Arkadaşlar arkadaşımın vozol rave 40 bimi 600 tl ye 0 satacsğını söylüyor sizce gerçrkmidir oda arkından alıyomirmuş
  14. A

Goodbye dpi açınca discord roblox vb girmiyor

arkadaşlar formattan önce çalışıyodu fakat şimdi hiçbişey girilmiyor roblox discord falan normal vpn de kuullanmak istemiyorum cok int yavaşlatıyo bu durumu nasıl cozerim
  15. A

Pc ye rat yedim nasıl duzeltirim ACİLLL

arkadaslar bi adamdan hıle almıstım sonra exeyı attı ve bişeyler acılıp kapadnı babamın telini falan attı bunlarla bir şey yapaıblımr ı ne yapabılırım suanda para falan ıstıyor
  16. A

Akıllı tahta nasıl açılır

Arkadaşlar okuldaki akıllu tahtayı açmanım bir açığı varmı öğretmenler qr la açıyor ve açtığı progtamın adı k12mobile bu uygulamayı yükleyerek ben açabilir miyim hesap nasıl oluştururum
  17. A

Dll injectleyerek virüs bulaşırmı

arkadaşlar dll oyuna injectlersek virsü bulaşırmı dll de virüs olup olmadığını bilmiyırum
  18. A

Bunun sebebi virüs müdür

bu neden böyle ?
  19. A

Birisi kızına cinsel içerikli fotoğraflar attığımı söylüyor

Arkadaşlar ben böyle bir şey yapmadım ne yapcam
  20. A

Papara benzeri kullanabileceğim banka önerisi

Arkadaşlar papara gibi 18 yaş altı kullanabileceğim banka varmıdır paycell hariç
Geri