Arama sonuçları: *

• Users: ahng
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim Vodafone Üyelerine Kazı Kazan ile 5G Cihazlarda %50 indirim kodu kazanma şansı

Modeller: Sadece belli başlı cihazlarda, yani Samsung Galaxy A17 5G, Xiaomi Redmi 15 5G ve Infinix Hot60i 5G (256GB) modellerinde %50 indirim kodu geçerli. Nasıl?: Vodafone mağazalarına gidip müşteri danışmanıyla bir kampanya oyunu oynuyorsun ya da yanımda uygulamasında> aynı anda 81 ilde 5g...
  2. A

Tv yerine kullanabilecegim uydulu android bir monitor sistem kurmaliyim

Selamlar arkadaşlar, Annemin yatak odası için küçük bir TV sistemi kurmaya çalışıyorum ama yer sıkıntımız var. O yüzden televizyon yerine monitör alıp onu TV'ye dönüştürme fikrine sıcak bakıyorum. Yalnız kafama takılan birkaç teknik detay ve montaj sorunu var, tecrübeli arkadaşların fikirlerine...
  3. A

S23 fe mi almali, poco x7 pro mu?

bu iki telefon arasinda kaldim s23 fe nin bataryasinin kotu oldugundan bahsediyor kullanicilar poco yu da epeyden beridir duyuyorum f6 x6 vesaire modelleri ile sanirim x7 pro da iyi bir model fiyat performans bakimindan. internette versuslarina baktim 12 ye 512 poco x7 pro mu 8 e 256 s23 fe mi...
  4. A

Turkcell Fiber Taahhüt Sonu: Ne Yapmalıyım? (Fiber/VDSL Kararsızlığı)

Herkese merhaba, Bu ay sonunda Turkcell Fiber internet taahhüdüm bitiyor ve yeni bir internet sağlayıcısı arayışındayım. Binamızda sadece Turkcell'in fiber kutusu var, bu da maalesef fiber interneti sadece Turkcell'den alabileceğim anlamına geliyor. Şu an Turkcell'in sunduğu tarifeler 50 Mbps...
Geri