Arama sonuçları: *

• Users: ism0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum

merhabalar ben şimdi yksye hazırlanıyorum kendimce ders çalışıyorum ama bugüne kadar geldiğim noktaya baktığımda çok karışık ilerlemişim nasıl ders çalışacağımı bilmiyomuşum ortaokul sona kadar çok çalışkan bir öğrenciydim liseye geldiğimde 9.sınıf karantinaya gitti 10.sınıfta ayağım kırıldı...
  2. I

Iş hayatı hakkında yardım

Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce ilk sigortalı işime girdim bi fabrikada mobilya üzerine taşeron olarak girdim yani iş yoğun baya ve yıpratıcı günlük 2 bin tl yevmiye ve yemek veriyorlar sabah 8 akşam 17 de bitiyor mesayi ama akşam mesayisi oluncada zorunlu kalıyoruz 3 saat akşam 20 ye kadar...
  3. I

Korumalı cinsellik test yaptırmalımıyım

arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay felan önce bi gece klubünden ankaradan kadınla birlikte oldum korumam vardı ama ondan sonra test felan yaptırmadım acaba yaptırmalımıyım cinsel bi hastalık varmı diye ama bende herhangi bi belirti yok yani ne cinsel bölgemde sivilce olsun nede sperm renginde...
  4. I

1.500.000 sıralamaya tyt bölüm önerisi

arkadaşlar merhaba çok yüksek bir sıralama degil biliyorum zaten çalışmamıstım ama ailem 2 yıllık bir bölüm yazmamı istiyo ankara içi hangi bölümleri yazabilirim?
  5. I

Pickup aracın içine dal parçası kaçtı

Arkadaşlar yakıt filtresi çalışmadıgından mazot varmı yokmu göremiyorum bende depoya çubuk soktum 15 cm felan var depo bi anda çubuğu içine çekti bir sıkıntı olurmu yapraksızdı kalınlığı serçe parmak kadar var neredeyse
Geri