I

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• I
      ism0, Eğitim kategorisinde Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum başlıklı bir konu açtı.
      merhabalar ben şimdi yksye hazırlanıyorum kendimce ders çalışıyorum ama bugüne kadar geldiğim noktaya baktığımda çok karışık ilerlemişim nasıl ders...
    • I
      Devlet memurluğunu da kovala, KPSS'leri kaçırma. Tercih sıralaması konusunda mutlaka yardım al.
    • I
      Böyle düşündüğün için asla kendini şımarık hissetme başka iş bak para biriktir ve okulunu oku bir diploman olmalı.
    • I
      ism0, Iş hayatı hakkında yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben hayatım boyunca içine kapanık biri oldum bu çalışırken felanda hayatımı etkiledi herkese derdimi anlatamam burda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür...
    • I
      ism0, Iş hayatı hakkında yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ya 1 saat ama 110 kilometre felan 1 saatte trafik olmazsa yani paraya gelincede bende şaşırdım ama yani gerçekten taşeronluk böyle işliyormuş işten saat 8de...
    • I
      ism0, Konu Dışı kategorisinde Iş hayatı hakkında yardım başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce ilk sigortalı işime girdim bi fabrikada mobilya üzerine taşeron olarak girdim yani iş yoğun baya ve yıpratıcı günlük 2...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri