Arama sonuçları: *

• Users: NØTNAMÆS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NØTNAMÆS

Ps2 Portu Olmayan Kasa İçin Klavye Arıyorum

Bu eski tarz klavyeyi kasamda ps2 portu olmadığından almak zorundayım bulduğumda da 2000 gibi uçuk paralar istiyorlar nereden bulabilirim bilen varmı
  2. NØTNAMÆS

4000km Deki Hatasız Tvs Raider Kaça Satabilirim

Motorumun koruma demiri dışındaki her hangi aksamında çizik dahi yoktur ne yan yattı ne de devrildi 4000km de 2023 model genellikle sahibindende hafif kusurluları 80 civarı benimki yıldan kaybediyor temizlikden kazanıyor 4000tl lik hafif aksessuarlı Aatma amacım 500 lük hornet öncesi apache 200...
  3. NØTNAMÆS

Honda Cb500 Hornet Hakkında Düsünceleriniz Nelerdir?

ileride bu motora geçmeyi düşünüyorum motordan anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz amacım günlük kullanım şehir içi arada uzun yol max 150km arazi naked motor seviyorum başka kategoriden düşünmüyorum bütçem dahilindeki en stabil sakin ve dayanıklı motor galiba bu ya 6 ay a yada seneye...
  4. NØTNAMÆS

Gtx 1080ti aldım diğer 2 bilgisayarımda çalışıyor main pc de çalışmıyo

Yardım edebilirmisiniz diğer parçalarım r7 7800x3d işlemci b850m force anakart 2x16gb gskill ripjaws ram
  5. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Codegen marka ssd lerin kalitesi nasıldır

elimde bir tane 120gb codegen marka sata ssd var ilk defa bu markayı duyunca şüphelendim
  6. NØTNAMÆS

Quad Q6600 İşlemciden QX9770'e Geçmeye Değer mi?

Elimde 2007 dream sistem var ama tam dream değil şuan Asus 8800gt ekran kartı var Anakart asus p5k-E İşlemci quad q6600 Buna daha neler yapmalıyım gpu yu 8800ultra ya yüjselticeğim ama işlemci bulunmuyor
  7. NØTNAMÆS

Arkadaşlar elimde realtek çipli bir gpu var bunla ne yapılabilir

Kartın durumu gayet iyi ve çalışıyor. 91 yada 92 model galiba 256kb versiyonu hangi win sürümüyle rahat çalışır arkadaşlar
  8. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Thermalright stream vision 360 white sizce nasıl

https://www.gaming.gen.tr/urun/763747/thermalright-stream-vision-360-white-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ fanları 95CFM ye kadar akış sağlayabiliyor pompa üzerinde 1 tane ekstra fan var 8k bütçem var rgb önemli değil sizce nasıl bir soğutucu
  9. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Beyaz 800watt üzeri kaliteli psu önerisi olan varmı

Bendeki psu aşırı kalitesiz güven vermiyor değiştirmeyi düşünüyorum
  10. NØTNAMÆS

Ses kartı önerisi olan varmı

Anakartımın ses kartı bozuldu max 1000 tl ye kaliteli ses verebilen ses kartı lazım şimdiden teşekkür ederim
  11. NØTNAMÆS

Kablo net yerine kaliteli hangi sağlayıcıya geçilir

bu firrmadan nefret ediyorum günde 4 5 kere gidiyor gelmiyor arayınca genel arıza denilip geçiliyor ama başka kullananlar bu sorunu yaşamıyor fiyat önemli değil kaliteli olsun yeter önerilerinize açığım
  12. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Corsair hs80 wired den geçilecek kulaklık

selam benim için bir kulaklığın en önemli özelliği ses kalitesi %75 ses kalitesi %25 de oyun için lazım kablolu kablosuz önerilerinize açığım ağırlık dert değil sadece kalite olsun yeter :D
  13. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Arkadaşlar rx 6700 ün arkasında galiba eksik devre var

Bu benim eski kartım şuan sorunsuz çalışıyor yük altındada oyundada kapanma vs hiç bir şeyi yok ama satmayı düşünüyorum alan kişiye vb sorun çıkarırmı
  14. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Gtx 1650 driver kurulumunda görüntüyü kesiyor

Am3 phenom x6 1055t li sistemde denedim ilk açılış sorunsuz driver ne zaman denesem emran gidip geri gelmiyor r7 240 la denediğimde sorunsuz çalışıyor aynı gtx 1650 yi kardeşimin sistemde denediğimde çalışkyor driver iniyor başka ddr4 intel sistemdede sorunsuz kendi am5 sistemimdede sorunsuz...
  15. NØTNAMÆS

2. El tecrübesi olanlar yardım edebilirmi

2. Elden param güvende ile ddr3 sistem aldım bozuk çıkması ihtimaline karşı nasıl önlem alabilirim video dışında yapabileceğim başka bir şey varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum
  16. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Max 70k ya full amd oem sistem önerebilir misiniz?

Bu bütçeye göre önerilerinize ihtiyacım var
  17. NØTNAMÆS

Arkadaşlar sizdede youtubeye girip videoları açmıyormu yoksa bendemi sorunvar

yarım saatten beri youtubeden bir şey izlenmiyor dns de denedim vpn de mobil veride ama youtubeye giriyor videoları açmıyor
  18. NØTNAMÆS

Elimde bir r7 240 4gb var sizce ne kadar eder

ekran kartının modeli turbox r7240 4gb t ertemiz sorunsuz sizce kaç tl eder pek satasım yok sadece piyasasını merak ettim
  19. NØTNAMÆS

4 sene önce koltuk aldım parasını vermedik ileride başım belaya girermi

2021 de xdrive 15 li koltuğu trendyoldan aldık 46. günde kargoya verildi lojistik firması kayboldu mesajı attıydı bizede iade işlemi başlattıydık para geldi koltukta geldi ileride başım vb belaya girermi bu konuları bilen yardım edebilirmi
  20. NØTNAMÆS

Çözüldü✓ Msi raider 3080 masaüstü rx 6700 den güçlümüdür

2.el msi raider 3080 düşünüyorum kendi sistemimden iyi midir? diye merak ettiydim de sistemim rx 6700 ryzen 5 5600 500gb m2ssd 32gb 3600mhz ram 4tb hdd b450mk2 sistemi 2k da kullanıyorum pek yetmiyor ondan mobil3080 16gb modeline geçmeyi düşünüyorum
Geri