Arama sonuçları: *

• Users: est76
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Epic Games Baglanti Hatasi

hesabima giremiyorum epicmi coktu bendemi sikinti var anlamadim yardimci olur musunuz
  2. E

Memory Management 0x1a Hatasi

Pcde normal takiliyodum farklı bisey yapmadan bir anda coktu karşıma bı ekran geldi 10 dakika boyunca 0% da kalinca pcyi kapatıp actim artık ekrana goruntu gelmiyor ramleri 2 yıldan fazladır kullaniyodum bı sıkıntısı yoktu bı anda noldu anlamadim
  3. E

Ekran Kartimin Furmark Degerleri Normal mi?

ekran kartimi satmak istiyorum satmadan once bakim vs yapmalimiyim bilmiyorum ve asagi yukari ederini soylerseniz sevinirim 10 civari dusunuyorum kutusu duruyor garantisi bitti ekimde 3 yillik olacak
  4. E

2 K İcin Ekran Kartı Onerisi

2k monitore gecmek istiyorum ama suanki ekran kartım 4060 yeterli olmayacak gibi duruyor bunu satıp minimum masrafla ikinci el ne alabilirim b580 cezbediyor ama rekabetci oyunlarda cok iyi degil diyorlar bende cs2 valo falan oynayan birisiyim tavsiyelerinizi bekliyorum islemcim r5600 psu 650...
  5. E

Cs Dusuk Kullanilabilir Bellek Uyarisi

cs2 de boyle hata aliyorum sebebi ne olabilir ram 16 gb arkaplanda sadece firefox acik
  6. E

Bilgisayar Oyunlarda Çöküyor: Neden Olabilir?

Sabahtan beri boyle hatalar veriyo bilgisayar CS2 girince kitlendi restart attim robloxda bile cokuyor neden olabilir sistemim kötü degil ram 16gb
Geri